Tekniset ongelmat - Android

Joihinkin ongelmiin tehoaa sovelluksen asennuksen poistaminen sekä uudelleenasennus. Varmista, että olet hyvän internetyhteyden äärellä. Mikäli ongelmat ilmenevät sovelluksen jäätymisenä tai kaatumisena, kokeile uudelleenkäynnistää Habbo-sovellus seuraavasti:

• Valitse laitteestasi "Asetukset"
  • Mene kohtaan Sovellukset/Hallitse sovelluksia/Kaikki/Google Play Store.
  • Tyhjennä välimuisti
  • Uudelleenasenna senna Habbo

Kannattaa myös kokeilla sulkea muita sovelluksia taustalta, jotta laitteen käyttöön vapautuu lisää muistia.