Mitä ovat Habbo-kolikot?

Mitä ovat Habbo-kolikot?
Habbo-kolikot tai Habbo-kolet ovat hotellin valuuttaa: niillä voit hankkia kaikkia kivoja ekstra-huvituksia, kuten kamoja tai lemmikkejä.

 
Tarvitsenko Habbo-kolikoita, jotta voin pelata hotellissa?
Et missään tapauksessa! Habbo-kolikoita tarvitaan ainoastaan ylimääräisten toimintojen ja kamojen hankkimiseen.  

 
Mitä Habbo-kolikoilla voi ostaa? 
Habboon voi liittyä ilmaiseksi ja kaikki ovat tervetulleita hotelliin riippumatta siitä, ostavatko he kolikoita vai eivät. Meillä on kuitenkin tarjolla muutamia “ekstroja”, joita voit hankkia Habbo-valuutalla:

  •     Kamoja. Voit ostaa tavaroita, joilla voit sisustaa pikseliympäristösi entistä ehommaksi tai mitä vaan käyttöä niille keksitkin! Tavaroita saa kaupasta, minne pääset klikkaamalla alapalkissa olevaa ostoskärryikonia, kun olet hotellissa sisäänkirjautuneena.

 

  •     Habbo-clubi. Voit ostaa Habbo-clubin jäsenyyden kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa. Jäsenyys tuo valikoimiisi eksklusiivisia kuteita ja ilmaisia lahjoja. Lue lisää Habbo-clubista ja sen hankkimisesta.

 

  •     Habbo-vaihto. Voit vaihtaa kolikoitasi kolesetteihin, joita voit vaihtaa muiden habbojen kanssa.Lisätietoja Habbo-kolikoista löydät Ostotavat-sivultamme.

 
Miten voin ostaa Habbo-kolikoita?
Voit hankkia kolikoita monilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi ostaa niitä helposti ja turvallisesti luottokortilla. Hyväksymme kaikki yleisimmät kortit, kuten Visan, Mastercardin, American Expressin and Diners Clubin. Voit hankkia Habbo-kolikoita myös tekstiviestillä.

Habbolla on myös lukuisia yhteistyökumppaneita, joilta voit ostaa pre-paid-kortteja heidän myyntipisteistään. 
 
Lisää tietoa Habbo-kolikoista ja niiden ostamisesta löydät täältä.

Muistathan, että aina kun ostat Habbo-kolikoita sinulla pitää olla laskun maksajan lupa ostokseesi!

 
Ostin Habbo-kolikoita, mutta en koskaan saanut niitä. Kuinka pitkän ajan kuluttua voin vielä valittaa asiasta?
Voit ottaa meihin yhteyttä 6 kuukauden ajan ongelman ilmenemisestä, jotta voimme selvittää, mistä on kyse.


Miksi Habbo-kolikot eivät voi olla ilmaisia?
Habbo Hotelli on avoin kaikille netin käyttäjille ja hotellissa käyminen on ilmaista. Toisin kuin muissa verkkopalveluissa, jotka tarjoavat samantasoista kokemusta kuin me, sinun ei tarvitse ostaa CD-levyä tai maksaa kuukausimaksua. Maksua vastaan voit hankkia “ekstroja”, kuten tavaroita ja pelejä, jotka ovat sen verran edullisia, että mahdollisimman moni voi niitä halutessaan ostaa. Olet joka tapauksessa tervetullut Habboon riippumatta siitä ostatko kolikoita vai et!


Kävin sivustolla, jolla tarjottiin ilmaisia koleja, mutta en saanut niitä. Miksi en?

Siksi, että ilmaisia koleja ei olekaan!

AINOA paikka, josta Habbo-kolikoita voi hankkia ovat maakohtaiset viralliset Habbo Hotellien nettisivut. Alta löydät listan virallisista, eri maiden hotellien Ostotavat-sivuista, joilta voit ostaa Habbo-koleja kuhunkin hotelliin. Käyttäjätilit, joille on yritetty ostaa kolikoita epävirallisilta sivustoilta laitetaan välittömästi porttikieltoon. Ota myös huomioon, että kolikoiden ostaminen miltä tahansa muulta, kuin viralliselta sivustolta on vaarallista ja voit sen seurauksena menettää Habbo-tilisi.

Pelkkä käynti nettisivustolla, joka mainostaa ilmaisia tai halpoja kolikoita, voi vaarantaa käyttäjätilisi turvallisuuden. Näiden sivustojen perustajat ovat usein henkilöitä, jotka haluavat varastaa tilisi, Habbo-kamasi ja/tai saada sinut ostamaan heille kolikoita. Lopputulos voi hyvin olla, että jäät ilman tiliä ja kolikoita tai jopa menetät rahaa!

Lue lisää turvallisesta habboilusta.

Jos olet jo ehtinyt käydä huijaussivustolla suosittelemme, että vaihdat Habbon salasanasi välittömästi ja tarkastat päivitetyn virustorjuntaohjelman avulla, etteivät tietokoneesi tai käyttäjätilisi turvallisuus ole uhattuina.  

 
Virallisia Habbo Hotellien Ostotavat-sivuja:

Habbo.com
Habbo Brazil
Habbo Spain
Habbo Italy
Habbo France
Habbo Germany
Habbo Switzerland
Habbo Netherlands
Habbo Finland

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk