Mitä ostotapoja Suomen hotellissa on?

Habbon Ostotavat-sivulta löydät kaikki maksuvälineet, joita voit käyttää Habbo-kolikoiden, huonepakettien sekä HR-klubin ja Habbo-clubin ostamiseen.

Pääset Ostotavat-sivulle suoraan Habbon etusivulta, missä se on yksi välilehdistä tai hotellin sisältä klikkaamalla kaupan ikonia alapalkista. Avautuvan näkymän lopusta löytyy linkki Ostotavat-sivulle.

Valitse itsellesi sopivin maksutapa ja etene ohjeiden mukaan. Muista AINA pyytää lupa ostokseesi sen maksajalta. Mikäli maksutapahtuma hylätään etkä saa kolikoita ostettua ja saamme selville, että olet yrittänyt luvatta ostaa toisen henkilön pankkitunnuksilla, puhelimella, luotto- tai pankkikortilla, saat välittömästi lopullisen porttikiellon Habboon.