Kävin sivustolla, jolla tarjottiin ilmaisia koleja, mutta en saanut niitä. Miksi en?

Siksi, että ilmaisia koleja ei olekaan!

AINOA paikka, josta Habbo-kolikoita voi hankkia ovat maakohtaiset viralliset Habbo Hotellien nettisivut. Käyttäjätilit, joille on yritetty ostaa kolikoita epävirallisilta sivustoilta laitetaan välittömästi porttikieltoon. Ota myös huomioon, että kolikoiden ostaminen miltä tahansa muulta, kuin viralliselta sivustolta on vaarallista ja voit sen seurauksena menettää Habbo-tilisi.

Pelkkä käynti nettisivustolla, joka mainostaa ilmaisia tai halpoja kolikoita, voi vaarantaa käyttäjätilisi turvallisuuden. Näiden sivustojen perustajat ovat usein henkilöitä, jotka haluavat varastaa tilisi, Habbo-kamasi ja/tai saada sinut ostamaan heille kolikoita. Lopputulos voi hyvin olla, että jäät ilman tiliä ja kolikoita tai jopa menetät rahaa!

Lue lisää turvallisesta habboilusta.

Jos olet jo ehtinyt käydä huijaussivustolla suosittelemme, että vaihdat Habbon salasanasi välittömästi ja tarkastat päivitetyn virustorjuntaohjelman avulla, etteivät tietokoneesi tai käyttäjätilisi turvallisuus ole uhattuina.