Hahmoon liittyvät kysymykset

Miten muutan hahmoni tietoja/asua?

Rekisteröitymisen jälkeen pääset muuttamaan joitakin hahmosi tietoja Habbon etusivulta Hahmon Tiedot -kohdasta.

Hahmon Tiedot -kohdasta pääset muokkaamaan hahmon kuvausta, hahmon tiedoissa olevaa sähköpostiosoitetta sekä hahmon salasanaa.

Huom! Hahmosi tietoihin antamaasi syntymäaikaa et voi enää luomisen jälkeen vaihtaa.

Vaihtaaksesi hahmosi asua sinun tulee olla jossain huoneessa hotellin sisällä. Ollessasi huoneessa paina Habbo-hahmon kuvaa harmaasta sivupalkista ja sieltä "Vaihda asua" -kuvaketta.

Miksi hahmon nimessä ei voi käyttää ä- tai ö-kirjaimia?

Teknisistä syistä ei Habboon voi luoda hahmoa, jonka nimessä olisi ä- tai ö-kirjaimia. Myöskään joitain erikoismerkkejä ei sallita.

Miksei sähköpostiosoitettani hyväksytä luodessani hahmoa?

Kun luot Habbo-hahmoa, sinun pitää antaa hahmosi tietoihin toimiva sähköpostiosoite. Lisäksi nuorempien hahmoaan luovien pitää oman sähköpostiosoitteensa ohella laittaa hahmon tietoihin myös vanhempansa sähköpostiosoite.

Sama sähköpostiosoite ei voi olla sekä hahmoaan luovalla nuorella että hänen vanhemmallaan, vaan rekisteröityessä tulee olla nuorella ja vanhemmalla eri sähköpostiosoitteet.

Unohdin salasanani, mitä teen?

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi salasanan, voit tilata salasanan vaihtolinkin sähköpostiosoitteeseesi Habbon etusivulta, kohdasta olen unohtanut salasanani.

Mene Habbon etusivulle www.habbo.fi ja klikkaa linkkiä "oletko unohtanut salasanasi".
Kirjoita pyydettyyn kenttään sähköpostisoitteesi ja lähetä sähköposti.

Kirjaudu tämän jälkeen sähköpostiisi ja klikkaa Habbon lähettämän viestin linkkiä vaihda salasana. Aukeaa sivu, jossa näet kaikki käyttäjätunnukseesi (sähköpostiosoitteeseesi) liitetyt hahmot ja voit samalla vaihtaa salasanan.

Muista: älä koskaan vaihda sähköpostiosoitettasi kenenkään muun pyynnöstä, sillä salasanan saa juuri tällä tavalla huijattua. Jos et ole antanut hahmotiedoissa oikeata sähköpostiosoitettasi emme valitettavasti voi palauttaa hahmosi salasanaa.

Muista myös varmistaa, että salasanasi ei ole liian helppo arvattavaksi - valitettavasti jotkut käyttäjät yrittävät arvailla muiden hahmojen salasanoja ja onnistuvatkin siinä joskus.

Hyvä salasana:
-on vaikea arvata - älä missään nimessä käytä nimeäsi salasanana!
-on vähintään kuusi merkkiä pitkä
-sisältää vähintään yhden ison kirjaimen, yhden pienen kirjaimen ja yhden numeron
-on VAIN ja AINOSTAAN sinun tiedossasi!

(jos et saa sähköpostiisi viestiä lue mahdollisesta ongelmasta täältä!)

Miten voin aktivoida hahmoni sähköpostiosoitteen?

Kun olet kirjautunut sisään Habboon, voit aktivoida hahmosi sähköpostiosoitteen valitsemalla Hahmon tiedot ja sieltä kohdan asetukset.

(jos et saa sähköpostiisi viestiä lue mahdollisesta ongelmasta täältä!)

Miten voin poistaa vanhan hahmoni?

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollista poistaa itse vanhaa hahmoaan. Jos haluat vaihtaa hahmoa, siirrä hahmosi tavarat uudelle hahmollesi, jos sellaisen olet tehnyt, ja lopeta vanhan hahmon käyttäminen. Habbon ylläpito poistaa käyttöehtojemme mukaisesti tietokannasta ajoittain sellaisia hahmoja, joita ei ole käytetty yli 12 kuukauteen. Näiden hahmojen nimet vapautuvat uusien kävijöiden käytettäviksi.