Miten vaihdan salasanani?

Kirjauduttuasi Habboon, paina 'Hahmon tiedot' Habbon etusivulta ja valitse 'Salasana'.

Turvallisuuden takia sinulta kysytään nykyistä salasanaa sekä hahmon tiedoissa olevaa syntymäaikaa. Jos et muista hahmosi tiedoissa olevaa syntymäaikaa, etkä osaa vastata oikein turvakysymyksiin, emme valitettavasti pysty auttamaan asian kanssa.

HUOM: Älä koskaan vaihda salasanaasi sellaiseksi kun joku toinen käskee. He voivat kirjautua tällä salasanalla ja viedä virtuaaliset huonekalusi.