Habbo-käyttäjätunnukseen (ID) liittyviä kysymyksiä

Miten pääsen muuttamaan Habbo-käyttäjätunnuksen asetuksia?

Vaihtoehtoja on muutama erilainen ja tässä yhteenveto niistä:

1. Kirjaudu Habboon Habbo-käyttäjätunnuksellasi ja paina Habbon etusivulta hahmon kuvaa.

2. Kirjaudu Habboon Habbo-käyttäjätunnuksellasi ja mene 'Hahmon tiedot' ja sieltä 'Käyttäjätunnuksen asetukset'.

3. Kirjaudu Habboon ja mene johonkin huoneeseen Habbon sisällä. Paina vasemmalla olevasta palkista hahmon pään kuvaketta ja sieltä 'Asetukset'. Sen jälkeen paina 'Hahmon asetukset' ja ikkunaan aukeaa hallinta-asetukset.

Miksi en näe muita hahmojani käyttäjätunnuksellani?

Kaikki hahmot, joilla on sama vahvistettu sähköpostiosoite sekä sama salasana tiedoissa, yhdistetään käyttäjätunnukseesi automaattisesti käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä. Hahmot, joiden tiedoissa on muu sähköpostiosoite, voi yhdistää tunnukseen Lisää-painikkeesta.

Tekeekö sähköpostiosoitteella kirjautuminen tunnuksestani tietoturvallisemman?

Tunnuksesi on turvassa, kun pidät sähköpostiosoitteesi ja salasanasi salassa. Suosittelemme käyttämään salasanassa isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja muodostamaan sanan, joka ei ole oikea sanakirjasta löytyvä sana tai liity sinuun henkilökohtaisesti.

Kuinka kirjaudun Habboon tehtyäni muutokset?

Kirjaudu Habboon etusivulta kirjoittamalla kirjautumiskenttiin sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Kuinka muutan hahmoni tiedoissa olevan syntymäajan?

Hahmolle rekisteröityä syntymäaikaa ei voi muuttaa, mutta voit määrittää uuden syntymäajan luodessasi itse Habbo-käyttäjätunnuksesi (etkä odota automaattista päivitystä). Voit määrittää syntymäajan käyttäjätunnukselle vain yhden kerran.

Kuinka voin vaihtaa kirjautumiseen käyttämääni sähköpostiosoitetta?

Kirjaudu Habboon sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla ja mene Hahmon tiedot -sivulta Käyttäjätunnuksen asetukset -osioon. Valitse "Sähköpostiosoitteiden hallinta". Voit nyt lisätä tunnuksellesi toissijaisia sähköpostiosoitteita, jotka voit asettaa ensisijaiseksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut ne sähköpostiisi saamastasi viestistä löytyvästä linkistä ja kirjautunut uudelleen tunnuksellesi.

Mitä toissijaiset sähköpostiosoitteet ovat?

Jos olet luonut Habbo-käyttäjätunnuksen, niin voit lisätä tunnukseesi vaihtoehtoisia sähköpostiosoitteita, joilla voit kirjautua Habboon. Jos ensisijainen sähköpostiosoitteesi ei jostain syystä olisi enää käytössäsi, niin voit helposti kirjautua sisään edelleen toissijaisella osoitteella.

Kuinka luon toissijaisen sähköpostiosoitteen käyttäjätunnukselleni?

Kirjaudu Habboon sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla ja mene Hahmon tiedot -sivulta Käyttäjätunnuksen asetukset -osioon. Valitse "Sähköpostiosoitteiden hallinta". Voit nyt lisätä tunnuksellesi toissijaisia sähköpostiosoitteita, jotka voit asettaa ensisijaiseksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut ne sähköpostiisi saamastasi viestistä löytyvästä linkistä ja kirjautunut uudelleen tunnuksellesi. Toissijainen sähköpostiosoite ei toimi ennen kuin olet vahvistanut sen!

Miksi en pysty kirjautumaan Habboon toissijaisella sähköpostiosoitteellani?

Et ole luultavasti vahvistanut toissijaista sähköpostiosoitettasi. Kirjaudu Habboon hahmon nimellä ja salasanalla ja mene Hahmon tiedot -sivulta Käyttäjätunnuksen asetukset -osioon. Valitse "Sähköpostiosoitteiden hallinta" ja pyydä uusi vahvistuslinkki sähköpostiisi.

Kuinka voin lisätä käyttäjätunnukselle uuden kirjautumistavan/Kuinka voin yhdistää kaksi käyttäjätunnusta?

Jos sinulla on käytössäsi useita käyttäjätunnuksia, voit halutessasi yhdistää ne ja niihin yhdistetyt hahmot. Kirjaudu Habboon sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla ja mene Hahmon tiedot -sivulta Käyttäjätunnuksen asetukset -osioon. Valitse "Muokkaa kirjautumisvaihtoehtoja". Voit ikkunan alalaidassa yhdistää tunnuksiasi tai lisätä uuden kirjautumistavan.

Kuinka pelaan toisella hahmollani, joka on samalla käyttäjätunnuksella/Miten lisään hahmoja käyttäjätunnukselleni?

Kirjaudu Habboon Habbo-käyttäjätunnuksellasi. Paina Habbon etusivulla hahmosi kuvaa (avataria) ja pääset hahmojesi hallintasivulle.

Saat listan kaikista tunnuksellesi yhdistetyistä hahmoista. Valitse haluamasi hahmo klikkaamalla Pelaa-linkkiä. Voit myös lisätä hahmoja tunnuksella painamalla '+Lisää'.

Kuinka voin poistaa kirjautumistavan käyttäjätunnukseltani?

Jos haluat poistaa esimerkiksi Google- tai Facebook-tunnuksesi käyttämistäsi kirjautumisvaihtoehdoista, niin kirjaudu Habboon sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla ja mene Hahmon tiedot -sivulta Käyttäjätunnuksen asetukset -osioon. ja valitse "Muokkaa kirjautumisvaihtoehtoja". Klikkaa Muokkaa-painiketta ja poista kirjautumistapa punaisesta Poista-painikkeesta (sinulla pitää olla lisättynä useampi kirjautumistapa kuin yksi poistaaksesi sellainen). Et voi poistaa sellaista kirjautumistapaa, jolla olet parhaillaan kirjautunut Habboon.