Etkö pääse kirjautumaan Habboon käyttäjätunnuksellasi (sähköpostillasi)?

Kirjautumisongelma / en pääse kirjautumaan sähköpostiosoitteellani

Jos sinulla on ongelmia kirjautuessasi Habboon, tässä on yleisimpiä ongelmia mistä se voi johtua:

1.     Olet yhdistänyt hahmosi Facebook- tai jonkin muun palvelun tunnuksiisi.  Tässä tapauksessa et voi kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja sinun pitää käyttää linkkiä “Kirjaudu Facebookilla”. Jos olet yhdistänyt johonkin muuhun palveluun, kuten Twitter, Google jne. klikkaa kohdasta  “Lisää kirjautumistapoja”.

2.     Jos et muista salasanaa, voit tilata uuden kohdasta “Oletko unohtanut salasanasi?”.

3.     Jos olet yhdistänyt hahmosi toisen palvelun tunnuksiisi etkä muista enää toisen palvelun tunnuksiasi, et voi kirjautua Habboon. Muistathan tarkistaa, että olet kirjautunut sisälle toiseen palveluun ennen Habboon kirjautumista.

Suurin osa käyttäjistä on jossain vaiheessa kokeillut yhdistämistä esimerkiksi Facebookkiin eikä enää muista näin tehneensä. Voit itse myös kokeilla pääsetkö esimerkiksi Facbookin kautta Habboon ja jos pääset, pitäisi sinun päästä myös etusivultamme käyttäen kirjautuessa linkkiä “Kirjaudu Facebookilla”.

Jos olet poistanut tunnuksesi toisesta palvelusta johon olet hahmosi yhdistänyt, ota yhteys Habbon asiakaspalveluun. Tee tiketti ja kerro tarkasti ongelmastasi niin asia voidaan selvittää.