Mistä syystä olen saanut porttikiellon / hiljennyksen?

Habbossa voi saada erilaisia ja eripituisia porttikieltoja. Tässä tarkemmin mikä on porttikieltosi syy.

 

Häiriköinti

Jos häiritset toisten käyttäjien pelaamista floodaamalla tai tukkimalla tien niin, että se estää toisten pelaamisen sinut voidaan hiljentää.  Tällaiset porttikiellot kestävät yhden tunnin. Jos häiriköinti jatkuu varoituksista huolimatta, voit saada porttikiellon.

Jos huoneessa on joku käyttäjä estämässä pelaamista, ole hyvä ja pyydä huoneen omistajaa / oikallista poistamaan häirikkö huoneesta.

 

Epäsiveellinen käytös

Epäsiveellisellä käytöksellä tarkoitetaan virtuaaliseksiä, asiattomia seksiin liittyviä keskusteluja ja ehdotteluja seksuaaliseen kanssakäymiseen web-kameran välityksellä. Porttikiellon pituus tällaisesta sääntörikkomuksesta voi vaihdella 18 tunnista pysyvään riippuen sen rikkomuksen vakavuudesta. Myös aiemmilla porttikielloilla saattaa olla vaikutusta porttikiellon pituuteen.

 

Henkilökohtaisten tietojen kertominen

Palvelussamme ei saa ehdotella web-kamera -yhteydenottoja tai tapaamisia oikeassa elämässä tuntemattomien kanssa. Tällaisesta toiminnasta voi saada rangaistukseksi tunnin kiellon, toistuvasta sääntöjen rikkomisesta jopa pysyvän porttikiellon.

 

Häiriköinti / kiusaaminen

Kiusaamisesta ja häiriköinnistä voi saada porttikiellon. Riippuen kiusaamisen vakavuudesta. Jos pelaajat keskenään kinastelevat pyydämme yleensä heitä hiljentämään häiritsevän pelaajan. Joskus voi myös saada porttikiellon jos hiljentämisellä ei ole mitään vaikutusta asiaan. Porttikiellot voivat olla vuorokauden pituisia tai jopa pysyviä riippuen aiemmista porttikielloista ja niiden määrästä.

 

Vihapuhe

Habbossa ei saa tuomita, tai ahdistella toista käyttäjää etnisen taustan, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisuuden tai uskonnon takia. Rangaistukseksi hahmo hiljennetään 18 tunniksi.  Jos sääntörikkomus näyttää toistuvan useasti, voi samasta syystä saada myös pysyvän porttikiellon.

 

Huijaaminen

Habbossa ei saa mainostaa ilmaisia kolikoita, huijaussivuja, kysellä salasanoja tai jaella linkkejä jotka johtavat phishing -sivuille. Kaikki temput joiden tarkoitus on huijata toista käyttäjä tai anastaan toisen omaisuutta johtavat porttikieltoihin jotka ovat hyvin usein pysyviä. 

Huijaaminen on vakava rike, josta annamme pisimmät porttikiellot palvelussamme ja niistä käynnistetään myös joskus poliisitutkimuksia.

 

Käyttöehtojen rikkominen

Käyttöehtojen rikkomisista on hakkerointi, ulkopuolisten ohjelmien käyttö Habbon muokkaamiseen, pornografisen sisällön jakaminen, luottokorttipetos, huumausaineiden myyminen jne. Käyttöehtojen rikkomisesta seuraa pysyvä porttikielto. Myös hahmon myyminen oikeaa rahaa vastaan tai retrohotellin omistaminen tai mainostaminen rikkoo käyttöehtojamme.

Suuri osa näistä porttikielloista on pysyviä ja niistä saatetaan ilmoittaa poliisille.

Onneen perustuvat arpapelit ovat sääntöjen vastaisia. Vedonlyönti pelissä, jonka voitto perustuu onneen on kiellettyä ja johtaa vaihtokieltoon. Vakavissa arpapelirikkomuksissa voidaan rangaistuksena antaa myös väliaikainen tai pysyvä porttikielto. Arpapelihuone voidaan myös jäädyttää, jolloin huoneeseen pääsy on käyttäjiltä pysyvästi evätty.

 

Asiaton hahmon, huoneen tai ryhmän nimi.

Porttikielto tästä syystä on yleensä laitettu siksi että huoneen nimi viittaa seksiin, on uhkaava toisia käyttäjiä kohtaa, solvaa toisia käyttäjiä tai muuten rikkoo jollain tavalla käyttöehtojamme. Tästä syystä annetut porttikiellot voivat olla vuorokauden pituisia, toistuvissa tai vakavissa tapauksissa myös pysyviä. Hahmot, joilla on asiaton nimi, suljetaan pysyvästi.

 

Olen saanut hiljennyksen, vaikka en ole ollut Habbossa

Hahmollasi voi olla hiljennys, koska toinen henkilö on kirjautunut samalta koneelta Habboon ja saanut hiljennyksen. Hiljennykset ovat konekohtaisia. Näin ollen kuka tahansa, joka yrittää kirjautua Hotelliin hiljennyksen voimassaoloaikana, on hiljennetty, kunnes hiljennetyn habbon sanktio päättyy. Koita kirjautua sisään toiselta koneelta, jos mahdollista.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk