Käyttäjätunnuksen turvalukitus

Olemme lisänneet Habboon uuden turvallisuutta lisäävän ominaisuuden, jolla voit paremmin suojata käyttäjätunnustasi ja omaisuuttasi palvelussamme. Näin se toimii:

 Mihin käyttäjätunnuksen turvalukitus on tarkoitettu?


Turvalukitus suojaa käyttäjätunnustasi niin, ettei sitä pääse ulkopuoliset käyttämään. Kun olet ottanut sen käyttöösi, suurin osa käyttäjätunnuksesi ominaisuuksista lukkiutuu,  jos tunnuksellesi yritetään  kirjautua  jostain toisesta IP-osoitteesta, kuin mistä yleensä kirjaudut. Jos esimerkiksi normaalisti kirjaudut Habboon Helsingistä ja olet lomalla Barcelonassa, mistä kirjaudut hotelliin, joudut ensin vastaamaan asettamiisi turvallisuuskysymyksiin, jotta saat kaikki ominaisuudet käyttöösi. Sitä ennen lukossa pysyvät mm. vaihtaminen, ostaminen sekä salasanan vaihtomahdollisuus.


Mistä löydän turvalukon?

Klikkaa kohtaa: "Hahmon tiedot" Habbon etusivulta ja sieltä kohtaa "käyttäjätunnuksen asetukset". Täältä löydät kohdan "muokkaa turvakysymyksiäsi" ja voit valita sellaiset. Lisäksi sinun pitää myös antaa salasana, jotta voit päivittää asetuksia.

Screen_shot_2013-01-16_at_3.40.02_PM.png

Mitä varten kysymykset ovat olemassa?


Jos käyttäjätunnuksesi on turvalukittu, punainen varoitusinfo hyppää ruudullesi kun tunnukselle yritetään kirjautua tuntemattomalta IP-osoitteelta. Klikkaamalla linkkiä infoikkunassa pääset vastaamaan turvallisuuskysymyksiin, jotka olet tunnuksellesi asettanut ja käyttäjätunnuksesi lukitus raukeaa. Näin pystyt käyttämään kaikkia ominaisuuksia myös esimerkiksi kirjautuessasi Habboon muulta kuin kotikoneelta (tai useimmiten käyttämältäsi koneelta)
 

Mitä jos unohdan asettamani turvallisuuskysymykset? Saanko apua asiakaspalvelulta?


Valitettavasti asiakaspalvelu ei voi auttaa sinua muistamaan turvallisuuskysymyksiäsi. Asiakaspalvelu ei tiedä salasanaasi ja sama pätee myös turvallisuuskysymyksiin asettamiisi vastauksiin. Niitä ei voi nähdä kukaan mistään.

Kun käyttäjätunnuksesi on turvalukittu, se tarkoittaako, että kukaan ei voi päästä tunnuksellesi?

Tunnuksellesi pääsee turvalukituksesta huolimatta kuka tahansa, jolla on tiedossa kirjautumistiedot, eli sähköpostiosoite ja salasanasi. Vaihtaminen ja tavaroiden ostaminen on kuitenkin estetty niin, että niitä ei pääse käyttämään.

Kun käyttäjätunnus on turvalukittu, seuraavat peliominaisuudet on estetty:


- Uusien kirjautumistietojen lisääminen
- Salasanan vaihtaminen
- Kirjautumisosoitteen vaihtaminen
- Uusien hahmojen lisääminen käyttäjätunnukselle
- Ostaminen katalogista
- Vaihtaminen ja kirppiksen käyttö
- Tavaroiden lainaaminen ryhmähuoneisiin
- Huoneiden poisto
- Seinäkamojen poisto
- Valokuvien ostaminen


Onko minun pakko käyttää turvalukitusta?


Turvalukituksen käyttö ei ole pakollista. Saat itse valita, otatko sen käyttöösi vai et. Tietysti suosittelemme, että käytät sitä sillä se suojaa käyttäjätunnustasi suuresti, jos salasanasi jostain syystä sattuisi pääsemään vääriin käsiin.


Toimiiko turvalukitus myös jos esimerkiksi veljeni kirjautuu käyttäjätunnukselleni viereisestä huoneesta omalla koneellansa?


Ei. Turvalukko toimii, jos kirjautuminen tapahtuu eri IP-osoitteesta, kuin miltä yleensä kirjaudut. Yleisesti yhdessä talossa on käytössä vain yksi nettiliittymä ja sillä on yksi IP-osoite. Paras tapa pitää veljesi poissa käyttäjätunnukseltasi on olla kertomatta salasanaa.



 
 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk