Infoa miten toimia ja käyttää Habboa Facebookin kautta

Kuinka voin vaihtaa Facebookin kautta käyttämäni Habbo-hahmon?

Hahmon vaihtaminen on helppoa!

1) Kirjaudu Habboon Facebookin kautta osoiteessa http://apps.facebook.com/habbofi
2) Avaa selaimessa uuteen ikkunaan/välilehteen http://www.habbo.fi/profile?tab=8
3) Klikkaa "Poista yhteys Habbo-tunnuksen ja Facebook-tunnuksen välillä"
4) Sulje ikkuna/välilehti ja lataa Habbo applikaatio uudelleen Facebookissa. Applikaatio kysyy sinulta, mitä hahmoa haluat käyttää Facebookissa.

Voinko käyttää useampaa kuin yhtä Habbo-hahmoa Facebookin kautta?

Voit käyttää useampia hahmoja Facebookin kautta. Voit lisätä hahmoja klikkaamalla oma hahmo --> hahmon asetukset --> +Lisää.

Kuinka voin poistaa Habbo Facebook-aplikaation?

Mene osoitteeseen http://www.facebook.com/editapps.php?ref=mb ja klikkaa X-painiketta, joka löytyy Habbo applikaation vierestä.

Eikö Habbon käyttäminen Facebookin kautta ole turvatonta, koska muut näkevät oikean nimeni?

Habbon käyttäminen Facebookin kautta on täysin turvallista, koska Habbo applikaatio näyttää oikean nimesi vain niille käyttäjille, jotka ovat kavereitasi Facebookissa. Emme suosittele sinua kertomaan oikeaa nimeäsi henkilöille, joihin olet tutustut vain internetissä.

Entä jos menetän tai poistan vahingossa Facebook-käyttäjätilini?

Osoitteesta http://www.facebook.com/help.php?topic=login saat apua siihen, kuinka voit palauttaa Facebook-käyttäjätilisi.

Facebook-käyttäjätililleni on murtauduttu tai salasanani on päätynyt vääriin käsiin.

Osoitteesta http://www.facebook.com/help.php?topic=login saat apua siihen, kuinka voit palauttaa Facebook-käyttäjätilisi.