Kaikki Kirpparista

Mikä on Kirppari?

Kirppari on turvallinen ja kätevä paikka myydä tavaroita, joille sinulla ei ole enää käyttöä. Voit pistää tavaroitasi katalogiin myyntiin aina 48 tunniksi kerrallaan ja käydä tarkistamassa, onko kukaan ostanut myymiäsi tavaroita. Voit laittaa Kirpparille myyntiin (lähes) mitä tahansa tavaroitasi, muutamaa poikkeusta (esim. lemmikit ja teleportit) lukuunottamatta.

Miksi käyttää Kirpparia?

Kirpparilta voi löytää haluamiaan tavaroita edullisesti. Samalla se on helppo tapa myydä vanhoja tavaroita eteenpäin.

Miksi en pääse käyttämään Kirpparia?

Myydäksesi kamaa tulee sinulla olla vaihtolupa, jonka saat kun suoritat Habbon kansalaisuuden.

Kuinka myyn tavaroitani Kirpparilla?

Voit myydä minkä tahansa vaihdettavan kaman valitsemalla sen tavaravalikosta ja klikkaamalla: Myy Kirpparilla. Tavaroita voi olla myynnissä 250 kappaletta kerralla, ja myyntihinta 5 tavaraa kohden on 1 kolikko.

Kuinka ostan tavaroita Kirpparilta?

Katalogin Kirppari-osiossa on listattuna käyttäjien Kirpparille myyntiin asettamia tavaroita. Jos samaa tavaraa on myynnissä Kirpparilla useaan eri hintaan, ostat tavaran automaattisesti aina edullisimpaan hintaan.

Maksaako Kirpparin käyttäminen?

Tavaroiden myyminen maksaa 1 kolikon 5 tavaraa kohden. Määrität itse, kuinka monta Habbo-kolikkoa haluat ostajan maksavan tavarastasi. Tavaran lopullinen myyntihinta sisältää asettamasi hinnan lisäksi 1% välityspakkiota (vähintään 1 kolikon).

Ostajana maksat 1 % välityspalkkion ostohinnasta, pyöristettynä lähimpään täyteen kolikkosummaan. Katalogissa näet tarkan hinnan, jonka tavarasta yhteensä maksat. Hinta sisältää automaattisesti välityspalkkion, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä erikseen itse.

Esim. Jos myyjä asettaa hinnaksi 10 kolikkoa, on lopullinen myyntihinta 11 kolikkoa. Ostajan maksamasta 11 kolikon hinnasta 10 kolikkoa menee tavaran myyjälle ja 1 kolikko välityspalkkiota Habbolle.

 

Voinko yhä vaihtaa tavaroita muiden habbojen kanssa?

Toki! Kirppari ei vaikuta tavaroiden vaihtamiseen muiden pelaajien kanssa. 

Mistä tiedän, että joku ostanut tavarani Kirpparilla?

Voit tarkistaa kaupaksi menneet tavarasi katalogin Kirppari-osiosta Omista tarjouksistasi.

Entä jos kukaan ei osta tavaraani?

Jos tavarasi ei mene kaupaksi, saat ilmoituksen Kirppari-osion Omiin tarjouksiisi. Voit lunastaa myymättä jääneen tavaran takaisin samasta osiosta.

 

Haluan tavararni takaisin. Voinko perua Kirpparilla jo tehdyn kaupan?

Et, sillä kirpparilla myytyä tavaraa ei enää saa takaisin.

En haluakaan myydä tavaraani. Voinko poistaa yhä myynnissä olevan tavarani Kirpparilta? 

Kyllä. Voit perua myynti-ilmoituksen klikkaamalla Peru -nappia Omat tarjoukseni -välilehdeltä. Jos perut myynti-ilmoituksen, et saa maksua takaisin.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk