Mikä on Habbo Hotel?frank.gifMikä on Habbo Hotel?
Habbo Hotel on online-yhteisö yli 13-vuotiaille pelaajille. Habbossa voit luoda oman hahmon ja sisustaa huoneita. Voit chattailla, tavata uusia ystäviä, järjestää bileitä ja omistaa lemmikkieläimiä. Useista aktiviteeteista ansaitset erilaisia merkkejä ja saavutuksia. Habbo on hauskanpitoa kavereiden kanssa turvallisessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

 

shop.gifMaksaako Habbon pelaaminen?
Liittyminen Habboon on täysin ilmaista. Voit vierailla kaikissa avoimissa huoneissa mitä löydät, suorittaa tehtäviä, chattailla kavereidesi kanssa - ilmaiseksi Ostamalla Habbo-kolikoita, saat lisäpalveluita käyttöösi, kuten uusia huonekaluja ja HC -jäsenyyden. Vanhempien / huoltajasi luvalla voit käyttää eri maksutapoja kolikoiden ostamiseen. Ostotavoista voit lukea lisää >> täältä.

parents.gifVanhemmat
Kun olet alle 15 ja haluat pelata Habboa tarvitset vanhempiesi luvan siihen. Pyydä heitä lukemaan tämä info läpi, jotta he ymmärtävät millainen palvelu Habbo on. Sivuiltamme löytyy myös erityisesti vanhemmille tarkoitettu opas, joka löytyy täältä: Vanhempien opas. Jos vanhemmillasi on muuta kysyttävää ylläpidoltamme, he voivat myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä palautetta ja asiakaspalvelijamme auttavat heitä mielellään. 

 

nsmail-staff.gifModerointi
Habboa valvoo moderaatiotiimi. Jos tarvitset apua, klikkaa "Apua" -painiketta hotellissa oikeassa yläkulmassa. Voit itse vaikuttaa paljon siihen että tunnet olosi turvalliseksi Habbossa. Häiritsevän käyttäjän kohdatessasi voit hiljentää hänet tai omassa huoneessasi ollessasi poistaa hänet huoneesta tai antaa hänelle porttikiellon huoneeseesi. Lisää vinkkejä löydät täältä.

 

help.gifMitä teen jos minulla on kysymyksiä liittyen Habboon tai ongelmia pelaamisessa?
Löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä: FAQ. Etkö löydä vastausta ongelmaasi sieltä? Lähetä viestiä Habbo Help Toolin kautta asiakaspalvelijoillemme jotka auttavat sinua kaikissa Habboon ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa.

stop.gif
Olen alle 13-vuotias, enkö pääse Habboon?
Valitettavasti sinun tulee odottaa täyttääksesi 13 vuotta, jolloin voit vasta luoda itsellesi Habbo-tilin.

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk