Valikoima kaupassa ja ostotavat-sivulla

Valikoima tavaroita, vaatteita ja toimintoja

Oletko hämmästellyt, mitä kaikki Habbon kaupan valikoimissa olevat houkuttelevat lisäherkut ovat? Alla muutama asiaa selkeyttävä kuvaus. Habbon ostorajat ovat maksutapakohtaisia.

Habbo Clubi                                                                                                                                                FAQ_hc_.png

Habbo Clubin jäsenyys tuo mukanaan läjäpäin toinen toistaan upeampia etuja! Eksklusiivisen clubin jäsenenä saat:

 • HC-merkin, eksklusiivisia hius- ja vaatetyylejä, vain HC-jäsenien käytössä olevia vaatevärejä
 • ILMAISEN lahjan joka kuukausi
 • Tuplasti ducketteja samoista ostoista
 • Vaatekaappi-työkalun, jonka avulla voit tallentaa upeimmat tyylisi
 • Mahdollisuuden tuplata kaverilistasi (HC-habbolla voi olla jopa 1100 kaveria listallaan!)
 • VIP-jonon julkisiin huoneisiin
 • Mahdollisuuden luoda omia ryhmiä
 • Vain HC-jäsenille tarkoitettuja huonepohjia
 • Käyttöösi erikoiskomentoja, kuten :furni (valitse tavara) ja :chooser (valitse käyttäjä).
 • Uusia tanssityylejä, chattikuplia ja toimintoja. 
 • HC-maksupäivä.

Huoneenrakentaja-klubi                                                                                                                          FAQ_bc.png

Huoneenrakentaja-klubin jatkuva jäsenyys tuo käyttöösi varaston, joka on pakattu lattiasta kattoon virtuaalitavaraa. Kaiken kruunaa huippusiisti tilanmuokkausohjelma! Vain taivas on kattona, kun rakennat HR-klubilla. Alla lista jokaisen HR-klubilaisen nauttimista eduista:

 • Tavararaja kasvaa: 500 kamalla 14 päivän jäsenyyden yhteydessä ja 1000 kamalla 31 päivän jäsenyyden yhteydessä. Lisäksi voit korottaa rajoja, jos tavarat loppuvat kesken! Tavararaja nousee 250:lla jokaisen jäsenkuukauden ajan, kun sinulla on jatkuva tilaus.
 • Tilanmuokkausohjelma, jolla voit tehdä mieleisiäsi huonepohjia.
 • Voit avata vierailijoille HR-klubin kamoja sisältäviä huoneita, asettaa ne aukinaisiksi, yksityisiksi tai huonenavigaattorissa näkymättömiksi.
 • Saat käyttöösi komentoja, kuten :pickallbc ja :floor.
 • Totta kai klubilaisilla on myös on eksklusiivinen HR-klubin saavutusmerkki!

Huom! Tavararajat eivät koskaan laske. Jos jäsenyytesi klubissa menee umpeen, tavararajasi pysyy ennallaan ja voit edelleen rakentaa huoneita. Sinulla pitää kuitenkin olla voimassa oleva HR-klubin jäsenyys, jotta klubikamoja sisältävät huoneesi näkyvät huonenavigaattorissa ja voit avata ne muille habboille. Tutustu HR-klubin jäsenyysvaihtoehtoihin!

 

Harvinaisuudet

Harvinaisuudet ovat tavaroita, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, eikä niitä ole enää koskaan sen jälkeen saatavilla! Koska harvinaisuuksia on hotellissa vain rajoitettu määrää, ne ovat usein kysyttyä kamaa kirppiksellä ja vaihtaessasi kamoja muiden käyttäjien kanssa. Ne ovat täydellinen tapa hankkia huoneillesi ainutlaatuinen ja erilainen sisustus. Harvinaisuuksia myydään erikoistarjouksina aktiivisimmille ja uskollisimmille käyttäjillemme. Jos et halua missata tarjouksia, pidä Habbon kauppaa herkeämättä silmällä!

Huonepaketit                                                                                                                                       FAQ_bundles_.png

Huonepaketit ovat perusvalikoiman ulkopuolella tehtyjä huonepohjia, jotka on sisustettu valmiiksi. Huoneet on pakattu täyteen siistejä, ja usein vain rajoitetun ajan saatavilla olevia, kamoja ja ne sisältävät aina eksklusiivisen merkin. Osa huonepaketeista sisältää jopa eksklusiivisia ja harvinaisia kamoja! Ostamalla valmiin paketin säästät aina yli 50% verrattuna siihen, jos ostaisit kaikki sen sisältämät tavarat yksi kerrallaan, puhumattakaan säästämästäsi ajasta! Katso tällä hetkellä saatavilla olevat huonepaketit!

Habbo-kolikot                                                                                                                                    FAQ_credits_.png

Kolikot ovat Habbon tärkein valuuttayksikkö ja niillä voit hankkia lukemattomia siistejä juttuja, kuten:

 • Habbo Clubin jäsenyyttä 
 • Tavaroita ja koristeita huoneisiisi, vaatteita ja efektejä hahmollesi.
 • Kolesettejä, kuten kultaharkkoja(Kolesetit ovat ostettavia kolikkopaketteja, joilla voit vaihtaa tavaraa muiden käyttäjien kanssa vaihtomaatilla. Kolesetin voit myös aina vaihtaa takaisin Habbo-kolikoiksi.)
 • Botteja, lemmikkejä ja tonttuja
 • Kerättäviä monsterikasveja, wired-kamoja pelien rakentamista varten, harvinaisuuksia ja LTD-harvinaisuuksia.
 • Eikä siinä vielä kaikki! Kun ostat kolikoita, saat yhden timantin (alta voit lukea timanteista) jokaista ostamaasi kolea kohti sekä ylimääräiset 120 timanttia kaupan päälle, kun ostat saman kalenterikuukauden aikana 120 kolikkoa, sekä bonusharvinaisuuden jokaista 120 kolikko-ostoa kohti (Harvinaisuudet toimitetaan 14 päivän sisällä.) Hanki kolikoita!

 

Timantit                                                                                                                                                FAQ_diamonds.png

Timantit ovat Habbon erikoisvaluuttaa, jota saat haltuusi jokaisesta kolikko-ostoksestasi. Saat yhden timantin jokaista ostamaasi kolea kohti! Voit hankkia timanteilla monia eksklusiivisia juttuja, kuten: timanttikaupassa saatavilla olevia eksklusiivisia tavaroita, eksklusiivisia kolesettejä, jotka ovat käteviä kun haluat vaihtaa timantteja kolikoihin vaihtamista varten, Huoneenrakentaja-klubin tai Habbo Clubin jäsenyyttä (kolikoilla + timanteilla), sekä vain timanttien omistajille tarkoitettuja erikoistarjouksia. Timantteja voi saada ainoastaan ostamalla Habbo-kolikoita. Kun hankit kolikoita, saat yhden timantin yhtä ostamaasi kolikkoa kohti sekä 120 ylimääräistä timanttia kaupan päälle, jos ostat yhden kalenterikuukauden aikana yli 120 kolikkoa. Hanki kolikoita saadaksesi timantteja!

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk