Osa tavaroistani/kolikoistani on kadonnut. Mitä teen?

Kirjauduttuasi sisään Habboon huomasit osan tavaroistasi kadonneen/Habbo-kolikoitasi oli käytetty. Kuulostaa siltä, että joku on saanut tietoonsa hahmosi salasanan ja näin päässyt hahmollesi. Joku on siis onnistunut menemään hahmollesi ja varastanut tavarasi/Habbo-kolikkosi.

 

Me teemme kaiken mahdollisen varmistaaksemme Habbon olevan turvallinen paikka viettää aikaa. Jatkuvasti varoitamme ja koulutamme käyttäjiä varomaan näitä huijareita, mutta silti aina ajoittain joku luottaa liikaa huijariin.

 

Jos joku on mennyt tunnuksillesi luvatta, on se seurausta huolimattomuudesta salasanan kanssa. Useimmiten huijatuksi tulleet ovat käyneet huijaussivustolla kertomassa salasanansa tai saaneet sellaiselta viruksen koneelleen ja se on mahdollistanut huijarin toiminnan. Osa myös menee helpompiin huijauksiin ja suoraan kertoo oman salasanansa ihan Habbon sisällä.

 

Hahmosi/tavarasi/kolikkosi voidaan siis varastaa vain, jos salasanasi on päässyt vääriin käsiin. Tavaroita ei voi viedä eikä tietoja ole mahdollista muuttaa kuin pääsemällä käyttämään hahmoa.

 

Mikäli olet ohjeistuksistamme huolimatta päästänyt salasanasi toisen hahmon tietoon, emme voi korvata varastettuja tavaroita / vastata seurauksista.

 

Tarvittaessa voit tilata salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi Habbon etusivulta www.habbo.fi kohdasta "Oletko unohtanut salasanasi?"

 

Kuitenkin jos joku on luvatta kirjautunut tunnuksillesi niin kyse voi olla tietomurrosta, jonka tutkiminen kuuluu poliisille. Poliisille asiasta voi tehdä rikosilmoituksen, joko käymällä poliisilaitoksella tai käyttämällä sähköistä lomaketta (http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/suomi/rikosilmlomake). Poliisilla on kohtuullisen hyvät keinot tapausten selvittämiseen ja ylläpito avustaa heitä asian tutkinnassa.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk