Lemmikit

Habbossa voit ostaa itsellesi lemmikin jota pystyy kouluttamalla saamaan tekemään eri temppuja. Voit omistaa useampiakin lemmikkejä. Alla yleisimpiä kysymyksiä liittyen esimerkiksi  lemmikkien hoitoon ja  koulutukseen.

Voiko lemmikillä olla sama nimi kuin jonkun toisen lemmikillä on?

Eri lemmikeillä voi olla keskenään samanlaiset nimet eikä sinun tarvitse miettiä, onko joku jo varannut jonkun lemmikillesi haluaman nimen omalle lemmikilleen.

Voiko lemmikin nimeä muuttaa?

Ostettuasi lemmikin ja annettuasi sille nimen, sen nimeä ei enää voida muuttaa.

Mitä lemmikit osaavat tehdä?

Lemmikkit osaavat tehdä erilaisia temppuja sekä käyttäytyä monin eri tavoin. Voit komentaa lemmikkiäsi suoraan komentamalla tai käyttämällä lemmikkikomentovalikkoa. Mitä korkeammalla tasolla lemmikkisi on sitä enemmän komentoja se osaa ja on tottelevaisempi.

Miten voi katsoa lemmikin tiedot?

Tiedoista voit nähdä, onko lemmikillä nälkä tai jano, miten se voi sekä millainen sen luonne on. Klikkaamalla lemmikkiä saat tietovalikon auki.

Voiko lemmikkejä vaihtaa tai antaa toiselle hahmolle?

Lemmikkieläimiä ei voi vaihtaa toisten kanssa etkä voi myöskään antaa omaa lemmikkiä kaverillesi. Jos vaihdat hahmoa, lemmikkiä ei myöskään voi siirtää uudelle hahmollesi.

Kuinka monta lemmikkiä voin ostaa?

Voit ottaa lemmikkisi mukaan myös toisten käyttäjien huoneisiin, jos lemmikkien tuominen on sallittu huoneen asetuksista.

Miten voin antaa lemmikkin kaverilleni?

Voit antaa lemmikin kaverillesi ostamalla sen hänelle lahjaksi. Muulla tavalla et voi antaa lemmikkiä kaverillesi.

Kuoleeko lemmikki, jos se ei saa ruokaa ja vettä?

Lemmikki elää ilman ruokaa ja juotavaa. Se ei kuole ilman ruokaa ja vettä. Halutessasi voit ostaa lemmikillesi ruokaa ja juotavaa katalogista.

Voiko lemmikki kuolla?

Lemmikki ei voi kuolla. Se kuitenkin vanhenee ja muuttuu vanhetessaan hitaammaksi ja uneliaammaksi.

Miksi lemmikki ei tottele käskyjäni?

Aina kun kommennat lemmikkiä, sinun pitää huutaa komennot ja käytettävä niissä aina lemmikin nimeä. Muista, että lemmikin nimi pitää myös kirjoittaa oikein. Helpointa on käyttää komentovalikkoa komentojen antamiseen. Lemmikki tottelee vain niitä komentoja, jotka se osaa. Mitä korkeammalla tasolla lemmikkisi on sitä enemmän komentoja se osaa ja on tottelevaisempi.

Lemmikkin ruuat ovat kadonneet huoneestani!

Ruokatarvikkeet ja herkkupalat kuluvat sitä mukaan, kun lemmikkisi syö niitä. Kun lemmikki on syönyt kaiken, ruokatarvikkeet katoavat huoneestasi. Yhdestä ruokatarvikkeesta (esimerkiksi yksi kaalinpää tai kala) riittää noin viisi suupalaa lemmikille.

Jos olet valinnut huoneen asetuksista  "Salli toisten lemmikkien syödä ruokaa", niin myös muiden käyttäjien lemmikit voivat syödä lemmikkiruokiasi.

Miksi katalogista ei löydy haluamaani lemmikkieläintä?

Eri aikoina katalogista löytyy luonteeltaan ja rodultaan erilaisia lemmikkieläimiä. Jos et sillä hetkellä löydä mieleistäsi lemmikkieläintä, kannattaa katsoa katalogiin myöhemmin uudelleen.

Miten poimin lemmikin tavaravalikkooni?

Voit poimia lemmikin tavaravalikkoosi ja viedä sen kaverisi huoneeseen tavaravalikossasi. Jos poistut huoneesta niin lemmikki siirtyy automaattisesti takaisin tavaravalikkoosi.

Voiko lemmikki karata pois huoneestani?

Lemmikkisi ei voi karata huoneestasi, sillä sen ei ole mahdollista poistua huoneestasi kuin tavaravalikkoosi nostettuna.

Voiko lemmikin tietoja tai luonnetta muokata?

Lemmikin tietoja ei ole mahdollista muokata.  Se saa luonteen ja rodun syntyessään. Nälkäisyys ja janoisuus määrittyvät sen mukaan, miten paljon lemmikkisi on syönyt ja juonut. Sen mieliala määrittyy sen mukaan, miten se on saanut sinulta huomiota ja hoitoa.

Voinko saada rahani takaisin, jos päätän luopua lemmikistäni?

Lemmikkiä ei voi poistaa eikä sitä voi vaihtaa toiselle hahmolle. Lemmikkiä ei voi palauttaa eikä siitä voi saada rahoja takaisin.

Voiko lemmikin jättää yksin huoneeseen?

Voit jättää lemmikin huoneeseesi poistuessasi hotellista. Sitä ei tarvitse poimia hahmosi tavaravalikkoon, eikä sillä tarvitse jatkuvasti olla seuraa.

Voiko lemmikin ottaa syliin tai voiko sitä silittää?

Lemmikkiä ei ole mahdollista ottaa syliin. Voit kuitenkin helliä lemmikkiäsi kehumalla sitä kiltiksi ja leikkimällä sen kanssa. Voit myös jakaa rapsutuksia omalle tai kaverisi lemmikille. Sinulla on 3 rapsutusta annettavana joka päivä.

Ostassaan lemmikin saako sen mukana hoitotarvikkeita?

Ostaessasi lemmikin saat lemmikin ja aloituspaketin lemmikkiruokaa. Muut hoitotarvikkeet voi halutessasi ostaa katalogista Lemmikin hoito –kohdasta.

Syökö lemmikki kaikkea katalogista löytyvää ruokaa?

Lemmikille voit halutessasi ostaa kaikkia katalogista löytyviä eläintarvikkeita. Kaikki ruokatarvikkeet maistuvat kaikille lemmikeille. Ruokkimalla lemmikkiäsi pidät sen energisenä ja innokkaampana koulutukseen.

Kuluvatko lemmikin lelut käytössä?

Lelut eivät kulu käytössä. Ruokatarvikkeet ja herkkupalat, kuten marsipaanimies ja suklaahiiri, kuluvat käytössä ja ne häviävät huoneestasi lemmikkisi syötyä ne. Muiden käyttäjien lemmikit eivät voi syödä sinun huoneessasi olevia lemmikkiruokia, ellet valitse huoneen asetuksista  "Salli toisten lemmikkien syödä ruokaa".

Miten saan selville lemmikin luonteen ennen lemmikin ostamista?

Lemmikin luonnetta ei saa selville ennen ostoa. Lemmikki syntyy oston yhteydessä ja saa syntyessään luonteen.

Voiko lemmikki saada pentuja?

Karhut ja terrierit voivat saada pentuja.

Miksei lemmikkini syö silloin, kun en ole paikalla?

Lemmikkisi on aktiivinen vain silloin, kun sillä on seuraa. Vaikka huoneessasi olisi ruokaa, se ei syö ruokaa ennen kuin huoneeseen tulee joku sen seuraksi.

Jos et itse pääse katsomaan lemmikkiäsi, kaverisi voi käydä sitä katsomassa ja samalla ruokkia lemmikkisi huoneeseen jättämälläsi ruualla.

Miksi en voi rapsuttaa lemmikkiäni?

Hahmosi tulee olla vähintään 3 päivää vanha, jotta se voi jakaa rapsutuksia lemmikeille.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk