Miten Habbo-kamoja vaihdetaan?

 Vain huoneissa, joiden kategoria on vaihtola, voi vaihtaa tavaraa.

Klikkaa vaihtolassa sitä hahmoa, jonka kanssa haluat vaihtaa tavaroita. Valitse "Vaihda" ja vaihtomaatti avautuu. Voit valita tavaravalikostasi tavaran, jonka haluat tarjota toiselle klikkaamalla sitä. Paina Vahvista-näppäintä vasta, kun toinenkin on laittanut vaihdettavan tavaran esille. Kun olet hyväksynyt vaihdon, sitä ei voi enää perua. Toiselta vaihtamasi tavara siirtyy hahmosi isolle kädelle.
Vaihtomaatilla voit myös antaa kaverillesi tavaraa.

Miksi huoneessa ei voi vaihtaa tavaraa? Miksi vaihtomaatti ei aukea?

 Jotta yksityishuoneessa voi vaihtaa tavaraa ja vaihtomaatti aukeaa, pitää huoneen kuulua Vaihtolat-kategoriaan. Vain tällaisiksi määritetyssä huoneessa voi vaihdella tavaraa. Kategorian voit valita muokkaamalla huoneesi tietoja.

Lähes kaikkea tavaraa on mahdollista vaihtaa.

Mm. näitä ei kuitenkaan voi vaihtaa: Lemmikkejä, Hello-tavaroita, Traxmachineita, Tapetteja/Lattioita/Maisemia, Jukeboxeja ja lahjapaketteja.

 

Kuinka vaihtaa useita tuotteita?

Voit "pinota" monta kappaletta samaa tuotetta yhteen vaihtoruutuun säästääksesi tilaa (alla olevassa kuvassa vihreällä ympyröitynä näet tuotteiden kokonaismäärän). Usean tuotteen vaihtaminen samaan aikaan antaa lisätehoa vaihtoon; saat enemmän aikaan vain yhdellä siirrolla.

HUOM.: Vain yhdeksän näkyvän tuoteen saanti on taattua kun hyväksyt vaihdon. Jotkut Habboista saattavat pistää tuotteita, joita et odottanut saavasi, näkymättömiin vaihtoruutuihin.

 

creditfurni_pic.png

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk