Miten vaihdetaan tavaraa?

Vain huoneissa, joiden kategoria on vaihtola, voi vaihtaa tavaraa.

Klikkaa vaihtolassa sitä hahmoa, jonka kanssa haluat vaihtaa tavaroita. Valitse "Vaihda" ja vaihtomaatti avautuu. Voit valita tavaravalikostasi tavaran, jonka haluat tarjota toiselle klikkaamalla sitä. Paina Vahvista-näppäintä vasta, kun toinenkin on laittanut vaihdettavan tavaran esille. Kun olet hyväksynyt vaihdon, sitä ei voi enää perua. Toiselta vaihtamasi tavara siirtyy hahmosi isolle kädelle.
Vaihtomaatilla voit myös antaa kaverillesi tavaraa.

Miksi huoneessa ei voi vaihtaa tavaraa? Miksi vaihtomaatti ei aukea?

Jotta yksityishuoneessa voi vaihtaa tavaraa ja vaihtomaatti aukeaa, pitää huoneen kuulua Vaihtolat-kategoriaan. Vain tällaisiksi määritetyssä huoneessa voi vaihdella tavaraa. Kategorian voit valita muokkaamalla huoneesi tietoja.

Lähes kaikkea tavaraa on mahdollista vaihtaa.

Mm. näitä ei kuitenkaan voi vaihtaa: Lemmikkejä, Hello-tavaroita, Traxmachineita, Tapetteja/Lattioita/Maisemia, Jukeboxeja ja lahjapaketteja.