Kysymyksiä ja vastauksia hevosista

Miten hevonen eroaa muista lemmikeistä Habbossa?

Et pysty ratsastamaan muilla lemmikeillä Habbossa. Kun satuloit hevosesi, voit laukata hevosen selässä Pitkin huonettasi. Satulan saat hevoselle, kun laitat sen huoneeseen jossa hevonen on, ja klikkaat hevosta jolle haluat satulan laittaa. Kun olet satuloitut hevosesi, ratsastamaan pääset kun klikkaat hevostasi ja valitset “ratsasta”.

Hepat ovat myös hyvin muotitietoisia ja rakastavat värejä. Voit vaihtaa hevosesi harjan ja/tai karvan väritystä erilaisten sampoiden avulla. Aseta sampoopullo huoneeseen, jossa on myös hevonen. Klikkaa pulloa, valitse hevonen, jonka väriä haluat vaihtaa ja paina 'käytä'. Voit käyttää jokaista sampoopulloa vain kerran hevoseesi. Jos haluat uuden värin, sinun tulee hankkia uusi sampoo.

Miten hevosella ratsastetaan?

Ensimmäiseksi, tarvitset satulan, jonka löydät kaupasta. Satulan saat käyttöösi kun asetat sen huoneeseesi, klikkaat hevosta jonka haluat satuloida ja ota satula käyttöön. Voit myös klikata satulaa ja valita “käytä” inforuudusta. Kun olet satuloinut hevosen, pääset hevosen selkään klikkaamalla hevosta ja valitsemalla “ratsasta”.

Kuinka voin lopettaa ratsastamisen?

Klikkaa hevosta ja valitse valikosta “laskeudu selästä”

Kuinka voin poistaa satulan hevosen selästä?

Satulan voit poistaa hevoselta klikkaamalla hevosta ja painamalla 'poista satula'.

Postin satulan hevosen selästä ja nyt se hävisi. Mitä tapahtui?

Kun poistat satulan hevoselta, se menee tavaravalikkoosi muiden tavaroiden joukkoon. Voit asettaa sen takaisin huoneeseesi niin kuin muutkin tavarat.

En pysty ratsastamaan hevosellani. Mitä teen väärin?

Hevosella täytyy olla satula, jotta sillä voi ratsastaa. Satulat löydät kaupasta.  Satulan saat käyttöösi kun asetat sen huoneeseesi, klikkaat hevosta jonka haluat satuloida ja ota satula käyttöön. Voit myös klikata satulaa ja valita “käytä” inforuudusta. Kun olet satuloinut hevosen, pääset hevosen selkään klikkaamalla hevosta ja valitsemalla “ratsasta”.

Kuinka voin vaihtaa hevoseni karvan- tai harjanväriä?

Kaupassa on saatavilla erilaisia sampoita hevosellesi, niin karvalle kuin harjallekin tarkoitettuja. Käyttääksesi sampoota, aseta se huoneeseesi, jossa on myös hevonen. Tuplaklikkaa sampoota ja valitse sen jälkeen hevonen, jonka haluat värjätä painamalla 'käytä'. Voit myös käyttää sampoota klikkaamalla sitä ja valitsemalla 'käytä' oikean alanurkan infopaneelista. Kaikkia sampoita voidaan käyttää vain kerran!

Käytin sampoota hevoseeni, mutta nyt sampoo on kadonnut. Mitä tapahtui?

Kaikki harjasampoot ja karvasampoot ovat käytettävissäsi vain kerran. Värjättyäsi hevosesi sampoolla, sampoopullo katoaa.