Monsterikasvit

Mitä ovat Monsterikasvit?

Monsterikasvit ovat eläviä olentoja joita voit kasvattaa huoneessasi. Niitä pitää hoitaa tai ne kuolevat.


Miten voin istuttaa sellaisen?


Voit istuttaa monsterikasvin jos sinulla on siemen. Istuta kasvi huoneeseesi. Näitä kasveja ei olekaan ihan helppo miellyttää.


Miten saan siemeniä?
Voit ostaa siemeniä ja muita monsterikasvien kasvatukseen tarvittavia tarvikkeita Kaupasta.


Ovatko kaikki kasvit samanlaisia?


Ei. Kasveja on monenlaisia ja siksi tämä onkin niin hauskaa! Et tiedä millainen kasvi siemenestä itää ennen kuin olet sen istuttanut. Kasvien väri, muoto, suu, nenä ja silmät vaihtelevat. Myös mutaatioita saattaa tapahtua kasveja risteyttäessä.
 
Mitä teen sen jälkeen kun olen istuttanut Monsterikasvini?


Monsterikasvi tarvitsee hoitoa tai se kuolee. Sitä mukaa kun hoidat kasvia, se alkaa kasvamaan ja näet lopulta millainen kasvi siemenestäsi kasvoi. Ne ovat kaikki erilaisia ja kun ne ovat täysikasvuisia ne alkavat tuottaa hedelmää ja niitä voi risteyttää ja saada uusia kasveja! Monsterikasveillakin on sydän ja ne tulevat todella surullisiksi jos et hoida niitä. Joten muista helliä ja hoivata niitä ja antaa niille rakkautta ja lempeä.

 

Voinko kierrättää monsterikasvejani Furnimaticilla?

Et voi kierrättää niitä. MUTTA, jos sinulla on kuollut monsterikasvi (tai useampia) etkä tiedä mitä tekisit niillä, laita ne johonkin huoneistasi, klikkaa kasvia ja valitse valikosta vaihtoehto " kompostoi". Monsterikasvi muuttuu tällöin kierrätettäväksi tavaraksi jonka voit edelleen kierrättää Furnimaticissa.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk