Botit

Mitä botit maksavat?

Yksi botti maksaa 25-40 kolikkoa.

Mistä voin ostaa botteja?

Botit löydät Kaupasta, tällä hetkellä osioista "Tavarat".

Kun ostan botin, onko se minun ikuisesti?

Kyllä näin on! Botit eivät vanhene, joten ne eivät häviä hahmoltasi.

Miten vaihdan botilleni vaatteita?

Ensin vaihda omalle hahmollesi sellaiset vaatteet mitkä haluaisit botillesi. Sen jälkeen klikkaa bottiasi ja valitse “kopioi ulkonäköni” jonka jälkeen ne vaatteet vaihtuvat bottisi päälle.

Jos olen HC, voinko pukea botin HC-vaatteisiin?

Kyllä, jos sinulla on HC-jäsenyys voit vaihtaa botille niitä vaatteita mitä HC-jäsenyys tarjoaa.

Voiko botlille vaihtaa myös hiustyylin ja vartalon. Esim. Kasvojen muodot?

Kyllä, voit vaihtaa kaiken mitä pystyt vaihtamaan omalle hahmollesikin.

Miten ohjelmoin bottini puhumaan?

Klikkaa bottiasi ja valitse “juttelun asetukset” ja lisää sitten lauseet mitkä haluat bottisi sanovan. Erottaaksesi lauseita eri puhekupliin voit käyttää eri välimerkkejä kuten pilkkua, kysymysmerkkiä tai vaan painaa Enteriä.

Jos asetat botiille automaattisen chatin voit valita sanooko se yhdistelmiä omista lauseistasi. Chatin viive pitää olla vähintään 7 sekuntia jokaisen lauseen välillä.

Toinen vaihtoehto on asettaa automaattinen chat pois ja antaa botin vastata aina kun joku puhuu. ( tässä tapauksessa botti ei vastaa kahteen eri kysymykseen / lauseeseen ennen kuin viive on kulunut –4 sekuntia.

Bottisi on älykäs ja osaa uudelleenjärjestellä asettamasi lauseet uudelleen. Kokeile erilaisia sanayhdistelmiä ja mitä bottisi saa niistä aikaan.

Kuinka monta lausetta voin ohjelmoida botilleni?

Bottisi voi muistaa maksimissaan 1024 kirjainta/ merkkiä.

Voiko bottini tarjoilla /ojentaa tavaroita?

Ei, valitettavasti normaali botti ei tarjoile, mutta jos sinulla on tarjoilijabotti saat sen tarjoilemaan juomia.

Minulla on tarjoilijabotti. Miten tarjoilijabotti toimii?

Jos sinulla on tarjoilijabotti, saat normaalin botin ominaisuuksien lisäksi ohjelmoitua sen tarjoilemaan vieraillesi. Yksinkertaisesti sano vain juoma jonka haluat ja botti tarjoilee sen sinulle. ( botti tarjoilee tällä hetkellä seuraavia juomia: mehu, maito, vesi, kahvi, latte,kofeiiniton kahvi, tee.

Miten saan botin tanssimaan? Miten saan sen loppumaan?

Klikkaa bottiasi ja valitse “tanssi” ja sama homma kun haluat sen lopettavan tanssin.

Mitä tapahtuu kun botti rentoutuu?

Kun klikkaat bottia ja valitset rentoudu, botti vain yksinkertaisesta kävelee ympäri huonetta ja chillailee.