Miten voin vaihtaa kamojani Habbossa?

Habbossa on turvallinen vaihtojärjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa kamoja eikä sinun tarvitse pelätä, että ne varastettaisiin. Aloittaaksesi vaihdon toisen habbon kanssa, klikkaa hahmoa, jonka kanssa haluat vaihtaa ja sen päälle ilmestyy musta valikko, josta löydät kohdan “vaihda”. Jos klikkaat “vaihdo”-nappia, sinulle avautuu vaihtoikkuna, johon voit raahata tavaravalikostasi kamat, jotka haluat vaihtaa. Kun olet tyytyväinen vaihtoon, rastita “hyväksyn vaihdon” -laatikko.

Muista, että sinulla pitää olla vaihtolupa, jotta voit vaihtaa muiden habbojen kanssa! Alla olevasta tekstistä löydät vastauksia yleisimpiin vaihtoa koskeviin kysymyksiin.

Sain juuri vaihtoluvan. Tarvitsenko jotain muuta?
Et tarvitse. Kun saat vaihtolupasi, vaihtotoiminto menee automaattisesti päälle. Mutta muista, että vaihtaminen on mahdollista ainoastaan käyttäjien omistamissa, yksityisissä huoneissa, joissa vaihtaminen on sallittu.

Mistä tiedän sallivatko omani tai jonkun toisen hahmon asetukset vaihdon?
Nyt näet saat viestin, joka ilmoittaa onko käyttäjällä vaihtotoiminto käytössä.

Miten vaihdan kamoja?
Habbossa on turvallinen vaihtojärjestelmä. Voit vaihtaa kamoja pelkäämättä, että ne varastetaan.  Aloittaaksesi vaihdon toisen habbon kanssa, klikkaa hahmoa, jonka kanssa haluat vaihtaa ja sen päälle ilmestyy musta valikko, josta löydät kohdan “vaihda”. Jos klikkaat “vaihdo”-nappia, sinulle avautuu vaihtoikkuna, johon voit raahata tavaravalikostasi kamat, jotka haluat vaihtaa. Kun olet tyytyväinen vaihtoon, rastita “hyväksyn vaihdon” -laatikko.

Miten voin vaihtaa useampia kamoja?
Voit asettaa useamman kappaleen samaa tavaraa “vaihtoruutuihin” ja näin säästää kallisarvoista tilaa. Useiden kamojen vaihtaminen samaan aikaan on tehokkaampaa sillä saat samassa vaihdossa enemmän aikaiseksi.

Mitä kolesetit ovat?
Kolesetit ovat kamoja, jotka voidaan muuntaa koleiksi tuplaklikkaamalla niitä. Kolesettejä käytetään pääasiassa käyttäjien välisissä vaihdoissa. Kun saat kolesettejä vaihdossa (esim. kultaharkkoja, rahasäkkejä tai erilaisia lantteja), ne näkyvät kolikkosaldossasi sen sijaan, että ne näkyisivät tavaravalikossasi. Esimerkiksi kultaharkon sijaan saat 50 kolikkoa.

Onko minun pakko vaihtaa?
Ei. Sinun ei tarvitse hyväksyä vaihtopyyntöä, jos et halua. Voit klikata vaihtopyynnön lähettänyttä habboa ja valita “hylkää”, jolloin kyseisen habbon kanssasi aloittama vaihto keskeytyy.

Miksi en pysty vaihtamaan joissakin huoneissa?
Vaihtaminen on rajoitettu vain käyttäjien omistamiin huoneisiin, joissa vaihto on sallittu. Et voi vaihtaa julkisissa huoneissa.

Voinko saada vaihtamalla ilmaisia kamoja tai tuplata omia kamojani?
Habbot väittävät usein, että he voivat tuplata kamasi tai että saat ilmaisen kaman, jos vaihdat heidän kanssaan. Se ei ole totta vaan he yrittävät varastaa kamasi. Jos joku yrittää huijata sinua tällä tavalla, ilmoita hänestä ja poistu huoneesta, jossa huijari on.

Voinko vastaanottaa lahjoja muilta habboilta, vaikka minulla ei olisi vaihtolupaa?
Kyllä voit.

Minkä arvoisia eri kamat ovat?
Ei ole mitään opasta, josta löytyisi kaikkien kamojen arvo. Niiden arvo on se, mitä olet valmis niistä maksamaan tai hinta, jolla olet valmis ne myymään.

Voinko vaihtaa julkisissa huoneissa?
Et voi. Voit vaihtaa ainoastaan käyttäjien omistamissa, yksityisissä huoneissa, joissa vaihtaminen on sallittu.