Millä työkaluilla varmistatte lapseni turvallisuuden Habbo Hotellissa?

Olemme kehittäneet muutamia työkaluja, joden avulla voit varmistaa, ettei kukaan tai mikään uhkaa lapsesi miellyttävää ja turvallista habboilukokemusta. Kun hän hallitsee käytössään olevat työkalut, hän osaa toimia epämiellyttävissä tai uhkaavissa tilanteissa. Lue siis seuraavat ohjeet huolella ja perehdytä myös lapsesi niihin!

Hiljennä häiritsevä käyttäjä
Jos toinen käyttäjä häiritsee tai lastasi ei vaan huvita kuunnella häntä, toisen käyttäjän voi hiljeltää painamalla hiljennä-painiketta. Miten se tehdään? Klikkaa habboa, jonka haluat hiljentää, ja hiljennä-vaihtoehto ilmestyy hänen päänsä yläpuolelle avautuvaan valikkoon. Kun klikkaat sitä, et enää näe, mitä kyseinen habbo puhuu.

Huoneen hallinnointi asetukset
Lapsellasi on määräysvalta hänen omissa huoneissaan! Hän voi itse päättää, mitä hänen huoneissaan tapahtuu ja kuka voi vierailla niissä. Tällä tavalla hän osallistuu itse aktiivisesti moderointiin ja auttaa tekemään Habbosta mukavamman ja turvallisemman yhteisön. Hänellä on käytössään seuraavat toiminnot:

*Potki
Tällä toiminnolla voi poistaa toisen käyttäjän omasta huoneesta. Ulos potkimasi habbo voi kuitenkin palata huoneeseesi, jos se ei ole lukossa tai täynnä.

*Hiljennä
Tällä toiminnolla hiljennät haluamasi käyttäjän huoneessasi. Voit hiljentää hänet kahdeksi, viideksi tai kymmeneksi minuutiksi.

*Hiljennä huone
Hän voi myös hiljentää kaikki muut käyttäjät huoneessaan.

*Anna porttikielto
Hän voi antaa porttikiellon haluamalleen käyttäjälle huoneisiinsa. Porttikielto voi kestää tunnin tai päivän tai olla lopullinen. Huoneessa olevan ryhmän jäsenille ei voi antaa lopullisia porttikieltoja.

*Poista porttikielto
Tällä työkalulla voi poistaa porttikieltoja.

Rajoita pääsyä huoneisiin
Valitsemalla yhden seuraavista vaihtoehdoista, lapsesi voi itse päättää, ketkä kaikki pääsevät sisälle hänen huoneisiinsa.

Auki – Kuka tahansa pääsee sisälle.
Lukossa – Muiden habbojen täytyy soittaa ovikelloa ja lapsesi päättää, kenelle avaa oven.
Näkyy navigaattorissa vain oikallisille - Käyttäjät, joille et ole antanut oikeuksia huoneessasi, eivät näe huonettasi navigaattorissa.
Salasanasuojattu – Huone on lukittu salasanalla, jolloin sinne pääsevät sisälle ainoastaan käyttäjät, jotka tietävät salasanan.

Huoneasetuksia voi muokata huoneessa sisällä ollessa vasempaan alakulmaan ilmestyvästä huoneasetusten muokkaus –valikosta: “Tilan tiedot”-painikkeen alta valitsemalla: “Asetukset” ja sen alta“Pääsy”-välilehden.

Huonesuodatin
Huonesuodatin toimii höpöfiltterin lisänä. Tämän työkalun avulla lapsesi voi itse päättää, mitä sanoja ja lauseita muut saavat ja eivät saa käyttää hänen huoneissaan.

Huonefiltteriin voi laittaa sellaisiakin sanoja, jotka ovat yleisesti ottaen sallittuja hotellissa, jos hän ei halua niitä käytettävän hänen huoneissaan. Suodattimen asetukset ovat huonekohtaisia, joten niiden ei tarvitse olla samat kaikissa saman omistajan huoneissa.

Foorumeiden keskusteluasetukset
Huoneessa olevan ryhmän omistaja voi lukea, kommentoida ja aloittaa uusia keskusteluita. Hän voi myös valita foorumin asetuksista vaihtoehdot: “Vain jäsenet” tai “Vain oikalliset”.

Ryhmän omistajat voivat, piilottaa, muokata tai palauttaa kirjoituksia tai kokonaisia keskusteluita.

Hahmon tiedot
Vaikka lapsesi anonymiteetti onkin Habbossa turvattu, hän voi hotellin etusivun “Hahmon tiedot” -välilehden profiiliasetuksista tiukentaa turvallisuusasetuksia entisestään.

Online-status – Jos et halua muiden näkevän, koska hän on hotellissa, hän voi valita vaihtoehdon: “Ei kukaan”.
Seuraa-painike – Vain hänen kaverinsa voivat seurata häntä huoneesta toiseen. Jos hän kuitenkin haluaa olla rauhassa, hän voi valita asetuksista vaihtoehdon “Ei kukaan”, jolloin kukaan ei voi seurata häntä.

Turvalukitus
Habbo-tilin voi suojata, jotta kukaan ulkopuolinen ei pääse vahingossakaan kirjautumaan sille. Jos lapsesi epäilee, että joku on päässyt kirjautumaan hänen käyttäjätunnuksellaan sisään, lukitsemme sen, jolloin käyttäjältä on estetty muun muassa tavaroiden vaihto turvalukituksen poistamiseen asti.

Turvalukitusasetuksia voi muokata etusivun “Käyttäjätunnuksen asetukset”-välilehdeltä.

Pidä huolta, että lapsesi tuntee nämä työkalut, jotta hänen habboilunsa on huolettomampaa!