Mitä voin tehdä jos joku kiusaa minua?

Jos joku käyttäytyy huonosti omassa huoneessasi, voit potkia pois valitsemalla hahmon ja painamalla oikeaan alakulmaan ilmestyvää Potki ulos -painiketta.

Jos häirikkö palaa edelleen huoneeseen, voit hetkellisesti estää hänen pääsyn valitsemalla hahmon ja painamalla oikeaan alakulmaan ilmestyvää Estä pääsy -painiketta. Tämän jälkeen kyseinen hahmo ei pääse sisään huoneeseesi n. 15 minuuttiin.

Voit myös laittaa ovesi lukkoon tai suojata sen salasanalla. Tämä käy kätevästi huonetta luodessa tai huoneen tietoja muutettaessa.

Voit myös hätätilanteessa ilmoittaa asiasta moderaatiotiimille. Voit tehdä ilmoituksen painamalla hotellinäkymän oikeasta yläkulmasta löytyvää “Apua”-painiketta.