Hahmoni on varastettu, mitä teen?

Tavarasi voi varastaa VAIN jos salasanasi on päässyt vääriin käsiin! Turvallisuusohjeissamme varoitetaan antamasta salasanaa vääriinkäsiin.
Valitettavasti ylläpito ei voi ottaa vastuuta käyttäjän omasta huolimattomuudesta salasanaansa kohtaan eli ei korvaa varastettuja tavaroita.

Suosittelemme ensisijaisesti muuttamaan käyttäjätunnuksen salasanan.

Jos kuitenkin joku on luvatta kirjautunut tunnuksillesi niin kyse voi olla tietomurrosta, jonka tutkiminen kuuluu poliisille. Poliisille asiasta voi tehdä rikosilmoituksen, joko käymällä poliisilaitoksella tai käyttämällä sähköistä lomaketta (http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/suomi/rikosilmlomake).