Varo tavarahuijareita

Tässä muutama esimerkki miten tavaroita yritetään huijata:

Ilmaiset kolikot

Et saa ilmaisia kolikoita tai tavaroita Habboon toisilta sivustoilta. Tällaisilla sivuilla pyritään vain varastamaan hahmosi ja siirtämään tavarasi varkaiden hahmoille. Hahmosi voidaan varastaa vain jos joku tietää hahmosi salasanan!

Kaman kopioiminen

Älä usko mokomaa huijaria! Tavaraa ei voi kopioida. Tavarasi eivät kopioidu laittamalla ne toisen huoneeseen tai klikkailemalla vaihtomaattia. Tavarasi päätyy vain huijarin haltuun.

Näkymättömät tavarat

Ei ole sellaisia tavaroita, jotka olisivat vaihtomaatissa näkymättömiä eikä lagaamisesta tai yhteysongelmista voi johtua se, ettei toisen tavarat näkyisi vaihtomaatissa. Älä koskaan hyväksy vaihtoa, ennen kuin olet varma saavasi vaihdossa sovitut tavarat!

Yhteinen hahmo tai toisen hahmon ostaminen

Älä tee toisen kanssa yhteistä hahmoa tai osta toiselta hahmoa! Kun teet toisen kanssa yhteisen hahmon, voi toinen silloin aina vaihtaa hahmon salasanan ja pitää hahmon itsellään. Jos ilmoitat varkaudesta asiakaspalveluun, on asiakaspalvelun vaikeaa tietää, kummalle hahmo oikeasti kuuluu molempien tietäessä siitä yhtä paljon. Kun ostat toiselta hänen hahmonsa, on edessä sama juttu. Hahmonsa myynyt huijari voi tehdä ilmoituksen asiakaspalveluun ja koettaa saada hahmo itselleen takaisin.

Oikkien ostaminen

Kun ostat toisen yksityishuoneeseen oikeudet, on toisen aina mahdollista ottaa ne oikeudet pois sinulta joko itse tai pyytämällä moderaattoria tekemään niin. Hän voi vaikka ilmoittaa moderaattorille sinun sotkevan hänen huonettaan jatkuvasti, vaikkei oikeasti asia olisikaan niin. Menetettyäsi oikeudet huoneeseen olet maksanut toiselle turhaan tavaran etkä saa sitä huoneenmyyjältä takaisin.

Palkat ja maksut

Älä suostu antamaan tavaroitasi työpaikkaa tai jengiin pääsyä vastaan - usein et pääse kuitenkaan mukaan, vaan sinulta vain viedään antamasi tavara.

Yhteinen huone

Älä jaa huonetta kenenkään tuntemattoman kanssa - on syytä olla varovainen myös omien kavereidesi kanssa. Jakamalla huoneen jaat myös tavarasi ja oikeudet niihin. Jos kaverisi omistaa huoneen, kaikki huoneesta poimitut tavarat menevät hänen käteensä - myös alun perin sinun laittamasi tavarat. Vain omistamalla itse huoneen voit olla täysin varma tavaroidesi turvallisuudesta.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk