Aktiivisuustasot

Mitkä on Happy Hour "ajat"

Happy Hour -ajoilla tarkoitetaan Habbon ruuhka-aikoja eli arkisin kello 15-16 viikonloppuisin kello 12-13.

Kuinka voin valita merkkini hahmoni tietoihin?

Voit valita 5 merkkiä + 1 ryhmä-merkin näkymään hahmosi tiedoissa. Selaa merkkejäsi sinun merkit-listassa ja sitten valitse merkki klikkaamalla sitä. Paina tyhjää laatikkoa. Klikkaa OK tallentaaksesi valintasi.

Kuinka monta aktiivisuus-tasoa voin kerätä?

Sinä voit kerätä niin monta kuin haluat. Näet aktiivisuus-tasot joita et ole vielä saavuttanut aktiivisuus-ikkunassa olevasta listasta.

En näe merkkiäni. Jos otan yhteyttä moderaattoriin/asiakaspalveluun voivatko he antaa minulle sen?

Merkit annetaan automaattisesti. Moderaattorit eikä asiakaspalvelu voi antaa aktiivisuus-taso -merkkejä.

Kuinka saan saavutetun merkin?

Saat merkin kun olet suorittanut aktiivisuus-tason. Merkki ilmestyy hotellissa näkyvään merkit-ikkunaan. Paina vain hotellissa tiedoistasi merkkiä tai valitse hahmosi `merkit` -nappia.

Nettiyhteys katkesi kesken Habboilun/tuli huoltokatko, mitä voin tehdä?

Jos olit pelaamassa pelejä tai yritit tavoitella aktiivisuus-tasoa niin sen kertainen yritys meni poikki. Me emme voi antaa merkkejä yksittäisesti, joten joudut yrittämään saavuttaa tason uudelleen.