Mitä ovat huonepisteet?

Huonepisteitä antamalla pystyt kertomaan huoneen omistajalle että juuri hänen huone on mielestäsi sillä hetkellä paras ja suosituin. Klikkaamalla huone-painiketta huoneessa ollessasi avautuu huoneen info-ruutu ja voit arvostella huoneen peukuttamalla, eli antamalla huoneelle pisteen. Omia huoneita et voi arvostella.

Huonepisteet vanhenevat ajan kuluessa jolloin huoneiden pisteet laskevat sen mukaan jos uusia pisteitä ei ole hetkeen tullut. Tämä takaa sen, että juuri sillä hetkellä suosituimmat huoneet ovat listan kärjessä.