Ryhmät

Miten voin luoda oman ryhmän?
Sinun tulee olla Habbo Club -jäsen luodaksesi oman ryhmän. Kaupasta löydät Ryhmät-välilehden, josta voit ryhmän ostaa. Kun luot ryhmääsi, valitse sille nimi, kuvaus, ryhmähuone ja suunnittele ryhmällesi lisäksi merkki ja valitse kaksi ryhmäväriä. Klikkaa tämän jälkeen ‘Osta’ ja ryhmäsi on valmis!

Miten valitsen ryhmähuoneen?
Kun luot ryhmääsi, sinua pyydetään valitsemaan ryhmähuone. Ryhmähuonetta ja sen pohjaa ei voi vaihtaa valinnan jälkeen, joten valitse huone huolella! HUOM! Jos sinulla on jo maksimimäärä huoneita, et voi luoda uutta huonetta vaikka painaisit "Luo uusi huone" -nappia. Jos et valitse jotakin omista huoneistasi vetovalikosta, omaksi kotihuoneeksesi merkitty huone valikoituu automaattisesti ryhmähuoneeksi.

Kuinka liityn ryhmään?
Voit etsiä ryhmäinfoja klikkaamalla ryhmän jäsenten merkkiä tai menemällä ryhmän ryhmähuoneeseen. Ryhmähuoneessa sinun tulee avata huoneasetukset ja klikata ryhmämerkkiä nähdäksesi ryhmäinfon ja liittyäksesi ryhmään.

Kuinka poistun ryhmästä?
Poistuaksesi ryhmästä klikkaa hahmoasi hotellissa vasemman alakulman infoikkunasta avataksesi laajennetun profiili-ikkunasi. Profiilissasi on listattuna kaikki ryhmät, joiden jäsen olet. Poistuaksesi ryhmästä klikkaa ryhmän merkkiä ja sen jälkeen “Poistu ryhmästä”.

Kuinka moneen ryhmään voin liittyä?
HC -jäsenet voivat liittyä 100  eri ryhmään. Tavalliset käyttäjät voivat liittyä vain 50 ryhmään.

Yritän liittyä ryhmän jäseneksi, mutta se ei onnistu. Mitä teen väärin?
Todennäköisesti olet jo liian monen ryhmän jäsen. HC-jäsenet voivat liittyä korkeintaan 100 eri ryhmään. Tavalliset käyttäjät voivat liittyä 50 ryhmään. Toinen syy saattaa olla, että ryhmä on täynnä eli se on saavuttanut maksimimäärän jäseniä. Saattaa myös olla, että et voi liittyä ryhmään ilman ylläpitäjän tai omistajan hyväksyntää.

Kuinka ryhmäni jäsenet voivat auttaa ryhmähuoneen sisustamisessa?
Ryhmissä sinä ja ryhmäsi jäsenet voitte yhdessä sisustaa ryhmähuonettanne. Voit valita yhteissisustuksen ryhmän asetuksista. Ryhmän jäsenet voivat käyttää omia tavaroitaan ryhmähuoneen sisustukseen, mutta tavarat pysyvät silti omistajillaan. Tavalliset ryhmän jäsenet voivat asettaa, kääntää ja liikuttaa ryhmähuoneen tavaroita, mutta he eivät pysty poimimaan niitä. Ryhmän ylläpitäjät voivat asettaa, kääntää, liikuttaa ja poistaa tavaroita. Poistetut tavarat palautuvat takaisin alkuperäisen omistajansa tavaravalikkoon. Jos käyttäjä poistuu ryhmästä, kaikki hänen ryhmähuoneeseen asettamansa tavarat palautuvat takaisin hänen tavaravalikkoonsa.

Uudella huonekomennolla :ejectall voit palauttaa kaikki huoneen tavarat takaisin alkuperäisille omistajilleen. Komentoa voi käyttää ryhmän perustaja ryhmähuoneessa.

Ryhmäni jäsenet auttoivat ryhmähuoneen sisustamisessa, mutta nyt huoneesta puuttuu tavaroita. Miten tämä on mahdollista?
Joku ryhmäsi jäsenistä todennäköisesti poisti tavaransa huoneesta tai poistui ryhmästä. Kaikki ryhmähuoneeseen asetetut tavarat säilyvät niiden alkuperäisillä omistajilla. Jos joku ryhmän jäsen poistuu ryhmästä, hänen ryhmähuoneeseen asettamansa tavarat palautuvat hänen tavaravalikkoonsa.

Kuinka muutan ryhmäni tyyppiä tai jäsenyyden hakua?
Ryhmän asetuksista voit valita ryhmäsi tyypin:

Normaali - (Maksimimäärä jäseniä 50 000, kuka tahansa voi liittyä)

Valikoiva - (ryhmän omistaja tai ylläpitäjä valitsee jäsenet jäsenhakemuksista)

Yksityinen - (kukaan ei voi liittyä)

Kuinka muutan ryhmäni jäsenten oikeuksia?
Muokataksesi ryhmääsi ja sen oikeuksia, klikkaa ryhmämerkkiäsi ja sen jälkeen “Muokkaa ryhmää”. Nyt voit valita mitä oikeuksia muilla käyttäjillä on ryhmässäsi:

Jäsen – Ryhmän tavallinen jäsen. Jäsenet voivat asettaa ryhmähuoneeseen tavaroita, jos toiminto on asetettu päälle ryhmän asetuksista. Jäsenet voivat poistaa huoneesta vain omia tavaroitaan ja jäsenet voivat vain vastata foorumien viestiketjuihin.

Ylläpitäjä – Ylläpitäjät voivat hyväksyä uusia jäseniä ryhmään sekä asettaa että liikuttaa ryhmähuoneen tavaroita. Ylläpitäjät voivat myös poistaa toisten käyttäjien asettamia tavaroita huoneesta, jolloin tavarat palautuvat alkuperäisten omistajiensa tavaravalikkoon. Ylläpitäjät voivat myös aloittaa uusia viestiketjuja foorumilla ja poistaa viestiketjuja.

Omistaja (perustaja) – Ryhmän perustajalla on kaikki jäsenien ja ylläpitäjän kohdalla luetellut oikeudet, sekä oikeus muokata ryhmän nimeä, kuvausta ja merkkiä.

Mitä tapahtuu vanhoille webryhmille?
Vanhat webissä olevat ryhmät jatkavat olemassaoloaan, mutta uusia ryhmiä ei pysty enää luomaan. Uusilla ryhmillä on myös vastaava webissä toimiva foorumi, mutta ei vanhan ryhmäsivun kaltaista etusivua. Vanhoihin olemassaoleviin ryhmiin voi yhä liittyä.

Haluan sisustaa ryhmähuonettani erityisillä, ryhmille tarkoitetuilla Kampus-tavaroilla. Miten se tapahtuu?
Kampus-tavarat löydät Kaupan Ryhmä-välilehdeltä. Kaupasta voit ostaa erilaisia Kampus-tavaroita, joiden väritys vastaa ryhmäsi, ja joissain tapauksissa myös merkkisi värejä. Muista olla tarkkana, että ostat Kampus-tavaroita oikealle ryhmälle. HUOM! Kun olet ostanut Kampus-tavaran, et voi enää muuttaa tavaran väriä tai siinä näkyvää ryhmämerkkiä. Jos muutat ryhmän merkkiä tai värejä, Kampus-tavaroiden väritys ja siinä näkyvä ryhmämerkki EIVÄT muutu.

Voiko Kampus-tavaroita asettaa myös muualle kuin ryhmähuoneisiin?

Kyllä, Kampus-tavaroiden asettaminen myös muualle kuin ryhmähuoneisiin on mahdollista.

Ostin ryhmille tarkoitettuja Kampus-tavaroita ja muutin tämän jälkeen ryhmäni värejä ja/tai merkkiä. Tästä huolimatta Kampus-tavaroiden väritys säilyi ennallaan. Miksi?
Ostettuasi Kampus-tavaran, se säilyy samannäköisenä ikuisesti. Jos siis muutat jälkikäteen ryhmän merkkiä tai värejä, aiemmin ostetut Kampus-tavarat eivät muuta väritystään eikä niissä oleva vanha ryhmämerkki muutu.

Kuinka voin muuttaa hahmoni infoikkunassa näkyvää ryhmämerkkiä?
Klikkaa habbohahmoasi hotellin sisällä vasempaan alakulmaan ilmestyvästä infoikkunasta. Näin saat auki profiilisi. Profiilissasi voit valita, mikä ryhmistä on suosikkisi klikkaamalla sydänkuvaketta. Suosikkiryhmäsi merkki ilmestyy infoikkunaan.

Mistä näen minkä ryhmien jäsen olen?
Klikkaa habbohahmoasi hotellin sisällä vasempaan alakulmaan ilmestyvästä infoikkunasta. Näin saat auki profiilisi, jossa on listattuna kaikki ryhmät, joiden jäsen olet sekä minkä ryhmistä olet merkinnyt suosikiksesi.

Vanhan webryhmäni merkki katosi hahmoni profiilista hotellissa. Mitä tapahtui?
Uusien ryhmien myötä hotellin sisällä voit kantaa ainoastaan uusien ryhmien merkkejä. Vanha ryhmä ja sen merkki eivät ole kadonneet mihinkään, mutta enää et voi valita merkkiä suosikiksesi näkymään infopaneelissa ja profiili-ikkunassasi hotellin sisällä.

Pystynkö palauttamaan ryhmähuoneen sisustukseen käytetyt tavarat niiden alkuperäisille omistajille?
Ryhmän ylläpitäjät ja omistajat voivat palauttaa tavarat takaisin alkuperäisille omistajilleen samalla tavoin kuin he poimisivat tavaroita huoneesta. Uuden huonekomennon avulla kaikki huoneen tavarat voidaan palauttaa kerralla alkuperäisille omistajilleen. Kirjoita siis :ejectall poistaaksesi kaikki tavarat ryhmähuoneesta. Toiminto on ryhmähuoneen omistajan käytettävissä.

Miksi uusissa ryhmissä ei ole vieraskirjaa?
Tällä hetkellä ei ole teknisesti mahdollista julkaista vieraskirjaa uusissa ryhmissä. Jos vieraskirja tulee myöhemmin mahdolliseksi, uutisoimme asiasta.

Miksi uusissa ryhmissä ei voi olla rajatonta määrää jäseniä?
Tällä hetkellä rajaton jäsenmäärä uusissa ryhmissä ei ole teknisesti mahdollista. Jos rajaton jäsenmäärä myöhemmin muuttuu mahdolliseksi, uutisoimme asiasta.

Onko minun mahdollista poistaa ryhmäni ryhmähuone?
Valittuasi ryhmällesi huoneen se pysyy ryhmähuoneena ikuisesti. Ainoa tapa poistaa ryhmähuone on poistaa ensin koko ryhmä.

Kuinka ryhmiä voi poistaa?

Mene ryhmähuoneeseen ja klikkaa ryhmäikonia. Jäsentietojen ja muokkausnapin alta löydät kohdan ”Poista ryhmä”, jota klikkaamalla pääset hyväksymään toiminnon. Poistamalla ryhmän kaikki jäsenet poistuvat ryhmästä samalla, kun huoneessa olevat tavarat palautetaan omistajilleen. Jos ryhmällä on foorumi, se poistetaan.

En voi enää sulkea huonettani valittuani sen ryhmähuoneeksi?!
Ryhmähuoneita ei voi sulkea, jotta kaikki ryhmän jäsenet pääsisivät vierailemaan tukikohdassaan.

Onko minun mahdollista rajoittaa ryhmäni ulkopuolisten käyttäjien pääsyä ryhmän foorumille? Entä miten voin välttyä spämmääjiltä ryhmässäni?
Ryhmäsi foorumin asetukset riippuvat siitä, minkä tyyppisen ryhmän olet luonut. Jos olet asettanut ryhmääsi liittymiseen kaikille avoimeksi, kaikki käyttäjät voivat kirjoittaa ryhmän foorumille. Jos taas olet asettanut ryhmääsi liittymisen ylläpitäjien hyväksyttäväksi, vain ryhmään hyväksytyt jäsenet voivat kirjoittaa foorumille. Jos puolestaan olet asettanut ryhmäsi yksityiseksi, vain ryhmän tämänhetkiset jäsenet voivat kirjoittaa foorumille.

Jos HC-jäsenyyteni päättyy, miten ryhmilleni käy?

Jo luomasi ryhmät säilyvät edelleen käytettävissä ja muokattavanasi, vaikka HC-jäsenyytesi päättyisikin. Sen sijaan et pysty enää luomaan tai liittymään uusiin ryhmiin HC:n päätyttyä.