Ryhmäfoorumit

Mitä ovat ryhmäfoorumit?

Jokaisella ryhmällä on oma foorumi, joka näkyy ryhmän profiilissa. Foorumilla habbot voivat kirjoittaa viestejä ja osallistua keskusteluihin.

 

Miten foorumit toimivat?

Ryhmän omistaja voi asettaa keskustelut näkyviksi kaikille tai ainoastaan ryhmän jäsenille. Ryhmän omistaja voi myös päättää, kuka voi aloittaa ja muokata uusia keskustelua: kaikki, ryhmän jäsenet tai ylläpitäjät.

 

Miten saan foorumin ryhmälleni?

Saadaksesi foorumin ryhmällesi, tarvitset Foorumityökalun, joka löytyy kaupasta “Ryhmät” –osion alta.

 

Mikä on Foorumityökalu?

Kun laitat Foorumityökalun ryhmähuoneeseen, foorumi tulee käyttöön. Tuplaklikatessa Foorumityökalua, foorumi aukeaa uudessa ikkunassa.

 

Kuinka monta Foorumityökalua voi laittaa huoneeseen?

 Huoneeseen voi laittaa vain yhden Foorumityökalun. Jos sinulla on monta Foorumityökalua ryhmällesi, tulee sinun asettaa ne eri huoneisiin. Jokainen niistä aukaisee saman foorumin.

 

Kuinka monta foorumia yhdellä ryhmällä voi olla?

 Ryhmällä voi olla vaan yksi foorumi. Jos ryhmälläsi on monia huoneita, voit asettaa Foorumityókalun jokaiseen niistä, jotta kaikista huoneista pääsee foorumille.

 

Miksi en voi kirjoittaa ryhmäfoorumille?

 Et voi kirjoittaa foorumeille, jos:

- Et ole Habbon kansalainen

- Hahmosi on hiljennetty, täytyy sinun odottaa että hiljennys loppuu voidaksesi kirjoittaa foorumeille.

- Et ole ryhmän jäsen tai ylläpitäjä. Ryhmän omistajat päättävät kuka voi kirjoittaa, ja voi olla että ainoastaan ylläpitäjät ja jäsenet saavat kirjoittaa.

 

Kuka voi kirjoittaa/lukea ryhmäfoorumeita?

Ryhmien omistajat päättävät kuka voi lukea ja kirjoittaa viestejä:

-      Kaikki

-      Ainoastaan ryhmän jäsenet  

-      Ainoastaan ryhmän ylläpitäjät

 

Miten foorumeita moderoidaan?

Ryhmän omistajat ovat vastuussa foorumeistaan. Ryhmän omistajat ja ylläpitäjät auttavat pitämään Habbon yhteisön turvallisena ja hauskana paikkana moderoiden keskusteluja. Ryhmän omistajat voivat vaihtaa huoneen asetuksia, jotta ryhmän ylläpito voi piilottaa viestejä tai kokonaisia viestiketjuja tai laittaa niitä näkyviin.

Jos olet Habbon kansalainen, voit tehdä asiattomista viesteistä ilmoituksen moderaattoreille huutomerkki-ikonia käyttäen. 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk