Tarjoukset Habbossa

 

Jokainen on jo huomannut, että Habbo tarjoaa räätälöityjä tarjouksia käyttäjille. Tiedätkö miten ne toimivat?

Mistä on kyse?

Nämä erikoistarjoukset ovat ainutkertaisia tilaisuuksia hankkia Habbon tavaroita reiluin alennuksin. Ne on luotu varta vasten kohtaamaan jokaisen käyttäjän tarpeet.

Kuinka ne toimivat?

Tarjoukset pohjautuvat eri käyttäjäprofiileihin, jotka muodostetaan eri kriteereihin nojautuen. Kriteerinä voi olla esimerkiksi harvinaisuuksien keräilijä, kirjatumistiheys, ostettujen kolikoiden määrä tiettynä aikana ja uusi käyttäjä. Järjestelmä käsittelee suuren määrän tietoa, jonka pohjalta tarjoukset lanseerataan automaattisesti valituille käyttäjille, eikä niitä voida manuaalisesti muokata enää sen jälkeen.

 

En ole saanut tarjouksia. Kuinka voin toimia?

Kuten sanottua, tarjoukset ovat automaattisia ja ne tarjotaan tiettyjen ennalta annettujen kriteerien mukaan. Jos et vastaanottanut tarjousta, älä huoli! Uusia tarjouksia lanseerataan ja varmasti joku niistä on tehty erityisesti sinua varten.

 

Näin tarjouksen, josta en ollut kiinnostunut, mutta nyt tiedän että tarjolla on toinen, josta olen todella kiinnostunut. Miksi sitä ei ole vielä tarjottu minulle?

Kun hotellissa on kaksi tai useampia tarjouksia samaan aikaan, tulee sinun ensiksi odottaa, että ensimmäisen tarjous päättyy, jolloin seuraava tarjous tulee voimaan. Voit nähdä vain yhden tarjouksen kerrallaan.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk