Uusi navigaattori!

Miksi hotellin navigaattoria on uudistettu?
Uudistuksen tarkoituksena on helpottaa huoneiden etsimistä ja mainostamista sekä parantaa haku- ja tägäysmahdollisuuksia ja tehdä navigaattorista kivemman näköinen.

Navigaattori on neljä uutta välilehteä: Mitä ne ovat?
Julkiset:
Tältä välilehdeltä löydät listan julkisista huoneista (esim. Hotellin aula ja NX-klubi),Staffien suosittelemat huoneet, huonepaketit, uusimmat pelit, Hubu- ja Netari-huoneet sekä fanisivujen kultakahvilan. Kaikki huoneet: Tältä välilehdeltä löydät listan erilaisista huoneista ja kategorioista, joihin ne kuuluvat. HUOM: Tältä välilehdeltä voit etsiä huoneita omistajan tai huoneen nimen, tagin tai ryhmän perusteella. Valitse ensin “Kaikki huoneet” -välilehti, sen jälkeen pudotusvalikosta hakukriteeri ja kirjoita tekstikenttään hakusana. Tapahtumat: Tältä välilehdeltä löydät listan mainostettavista tapahtumista ja niiden huonekategorioista. Oma maailma: Tältä välilehdeltä löydät omat huoneesi, ryhmät joihin kuulut, suosikkihuoneesi, huoneet joissa sinulla on oikat ja navigointihistoriasi.

Mitä varten navigaattorin uudet ikonit ovat?

Neliöt ja vaakasuorat viivat:
Voit valita, kummalla tavalla haluat nähdä huoneesi.

Plus- and miinusmerkit:
Voit valita, haluatko huonekategorian näkyvän.

Sininen ja valkoinen neliö:
Valitse täältä näyttääkö navigaattori kaikki huoneesi tai vaan osan niistä.

Mitä tapahtuu, jos klikkaan keltaista salaman kuvaa?
Keltaista salamaikonia klikkaamalla voit tallentaa navigaattorihakusi. Tämä ikoni näkyy kaikissa kategoria- ja tekstihaku palkeissa. HUOM: Tallentamasi haut näkyvät navigaattorin vasemmassa reunassa. Niiden kautta pääset helposti usein vierailemiisi huoneisiin ja kategorioihin. Klikkaamalla salaman kuvaa vasemmassa yläkulmassa, voit valita tallentamasi haut näkyville tai piilottaa ne.

Miksi uudet huonekategoriat?
Vuosien varrella meille on kertynyt valtava määrä huonekategorioita, joista osaa kukaan ei oikeastaan enää käytä. Päätimme vähän päivittää niitä ja tehdä sinulle käyttökelpoisen huoneiden etsintä -työkalun!

Mitä ne uudet huonekategoriat sitten on?
Uudet käyttäjien valittavissa olevat huonekategoriat:

Bilehuone – Bilehileet heti tänne!

Habbo-pelit – Hauskanpitoa ja viihdettä.

Habbo-elämää –Kaikki siistit perusjutut, mitä Habbossa voi tehdä löytyy täältä!

Vertaistukea –Auta Habbo-kaveria hädässä.

Yksityistila –Yksityisiä huoneita, joihin pääsy vain harvoilla ja valituilla.

Rakenna&Sisusta –Upeimmat rakennelmat, olkaa hyvä!

Vaihtola – Laita kamat kiertoon!

Miksi huonekategorian valitseminen on nyt pakollista?
Haluamme, että huoneiden etsiminen ja mainostaminen on helppoa ja se onnistuu niin, että jokaisen on valittava huoneilleen kategoria. Voit edelleen valita huoneesi navigaattorissa näkymättömäksi, kuten tähänkin asti.

Mainosta huonettasi järjestämällä tapahtumia!
Huoneita pystyy nyt mainostamaan järjestämällä tapahtumia huoneessa.

Valitse tapahtumaasi sopiva kategoria, jolloin toiset habbot löytävät helposti tiensä tapahtumiisi! Tapahtuma voi kestää kerrallaan viikon. Tapahtumasi ei kuitenkaan näy navigaattorissa, jos huoneesi on tyhjillään . Muista siis pitää tapahtumaa pystyssä jatkuvasti!

Esikatselukuvat huoneista – miten ne toimivatkaan?
Vielä yksi juttu!

Niinkuin julkisista huoneista, nyt myös omista huoneista saa oman kuvakkeen navigaattoriin! Nappaa huoneestasi siisti kuva huoneasetuksista, ja tee huoneestasi navigaattorin timantti!