Habbon kamera

Miten uusi kamera toimii?

Kun olet kirjautuneena Hotelliin, löydät kameran vasemmasta alakulmasta. Klikkaamalla kameran kuvaa se on käyttövalmiina! Kuvien ottaminen on lasten leikkiä: Paina vaan punaista nappia ja poseeraa! Ottamasi kuvat (voit ottaa korkeintaan 5 kerralla) tallentuvat kameran alla olevaan valikkoon. Voit toki korvata aiemmin tallentamasi otokset uusilla ja ehommilla! Pidä kuitenkin mielessä, että kuvat eivät tallennu kameran valikkoon ikiajoiksi van poistuvat sieltä, kun päivität Hotelli-näkymäsi. Ainoa tapa säilyttää kuvat on muuttaa ne seinäkamoiksi.

Toimiiko kamera iOS- sekä Android-laitteilla?

Kyllä, kamera löytyy valikosta, mutta zoomi ja filtterit eivät ole vielä saatavilla. Teemme kovasti töitä, jotta kaikki ominaisuudet saadaan mahdollisimman pian toimimaan myös sovelluksella pelattaessa.

Voivatko kaikki käyttää kameraa?

Kyllä voivat ja vieläpä ilmaiseksi! Kuvien muuttaminen seinäkamoiksi maksaa kaksi kolea per kuva.

Moderoidaanko kuvia?

Kyllä. Sopimattomista kuvista voi ilmoittaa klikkaamalla punaista lippuikonia seinäkamaksi muutetun kuvan oikeasta yläreunasta. Moderaatiotiimi voi poistaa Habbon sääntöjä rikkovat kuvat seiniltä eikä niihin käytettyjä koleja palauteta. Jokainen kuva, josta on tehty ilmoitus, tarkistetaan erikseen ennen, kun niitä poistetaan.

Voiko omia kuviaan poistaa profiilisivulta?

Kyllä. Klikkaa haluamaasi kuvaa ja paina oikeasta alakulmasta löytyvää "Poista" -nappia. Kuva poistuu tällöin julkisesta profiilistasi sekä kaikille näkyvästä hotellin valokuvaosiosta mutta löytyy edelleen inventaariostasi tai huoneesta, jonne olet kuvan asettanut.

Voiko kuvia vaihtaa?

Kuvia voi vaihtaa aivan kuten muitakin tavaroita.

Miksi chatti-kuplat eivät näy kuvissa?

Oletko joskus nähnyt puhuvaa valokuvaa? No, emme mekään… ;)

Miksi vain osa efekteistä ja filttereistä toimii ja loput on lukittu?

Filtterit ja efektit ovat sidottuja saavutuksien tasoihin. Mitä korkeammalla tasolla olet saavutuksissa, sitä enemmän ominaisuuksia saat käyttöösi.

10 tasoa toimivat seuraavasti:

Taso 1 – 1 hankittu kuva

Taso 2 – 5 kuvaa hankittuna

Taso 3 – 15 kuvaa hankittuna

Taso 4 – 30 kuvaa hankittuna

Taso 5 – 50 kuvaa hankittuna

Taso 6 – 100 kuvaa hankittuna

Taso 7 – 200 kuvaa hankittuna

Taso 8 – 400 kuvaa hankittuna

Taso 9 – 800 kuvaa hankittuna

Taso 10 – 1600 kuvaa hankittuna

Oletko ensimmäinen habbo, joka pääsee tasolle 10?