Mausta tyyliäsi Habbo Couturella!

Mikä on Habbo Couture?

Uusien vaihdettavien Habbo Couture –vaatteiden ja –asusteiden avulla voit nyt pukeutua entistä persoonallisemmin. Haluamme, että annat ainutlaatuisuutesi loistaa: Nämä topit, farkut, asusteet ja hiustyylit ovat täällä, jotta se on vihdoin mahdollista!

Erona peruskuteisiin on se, että Habbo Couture –vaatteet ovat myynnissä kaupassa ja niitä voi vaihtaa muiden käyttäjien kanssa samaan tapaan, kuin muitakin kaupan kamoja. Kun olet kerran pukenut ne päällesi, eli ottanut ne käyttöösi, ne kuitenkin siirtyvät vaatevarastoosi etkä voi enää vaihtaa niitä.

 

Miten Habbo Couturen vaatteita käytetään?

Etsi ensin vaate tavaravalikostasi ja laita se huoneeseesi. Sen jälkeen klikkaa “käytä” ja “Ota käyttöön”, jolloin vaate ilmestyy habbosi vaatevalikoimiin. Muista, että kun otat Habbo Couture –kuteesi käyttöön, et enää voi vaihtaa sitä, kuten muita kamoja, tai laittaa sitä huoneeseesi. Sen sijaan sinulla on uusi Habbon huippumuotikipale pysyvänä osana vaatekaappiasi!

 

Otin Habbo Couture –kuteeni käytöön, mutta kadotin sen: Missä se voi olla?

Kun olet kerran ottanut Habbo Couture –vaatteesi tai –asusteesi käyttöön, siitä tulee pysyvä osa valikoimiasi ja löydät sen “Vaihda tyyliä” –valikosta sille sopivalta osastolta, esimerkiksi hatun päähineistä ja trikoot tai farkut housuista. Moniosaiset asut, kuten  Miau-asu, on jaoteltu useammille eri välilehdille: päähine, paita, housut ja tassut  ovat kaikki omilla osastoillaan.

 

Miten voin vaihtaa Habbo Couture –kuteitteni väriä?

Kun olet ottanut Habbo Couturesi käyttöön ja se on osa vaatevalikkoasi, voit vaihtaa sen väriä samalla tavalla, kuin muidenkin vaatteidesi.

 

Voinko vaihtaa Habbo Couture –vaatteita, kun ne ovat  huoneessani?

Kyllä, niin kauan, kun vaate ei ole ollut kertaakaan käytössäsi, voit vaihtaa sitä, kuten muitakin kamoja.

 

Onko Habbo Couture  vain Habbo-clubilaisille?

No ei ole! Habbon huippumuoti on kaikkien saatavilla! Meillä on ollut Habbo Couture –malliston julkistamisen jälkeen ongelmia joidenkin vaatteiden kanssa, jotka ovat olleet vain Habbo-clubilaisten käden ulottuvilla, mutta asia tullaan korjaamaan pikimmiten, jotta kaikki voivat olla juuri niin tyylikkäitä ja itsensä näköisiä, kuin tahtovat!

 

Miksen voi pukeutua Habbo Couture -vaatteisiin iPadilla pelatessani?

 Habbon iPad -versiossa on vielä pieni ongelma vaatteiden kanssa, mutta se tullaan korjaamaan mahdollisimman pian, jo seuraavan päivityksen aikana. 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk