Habbon yleiset kilpailusäännöt

Säännöt

Kilpailun järjestää Sulake Oy. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailu-uutisessa. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Vastauksessa ei saa olla sisältöä, joka on vastoin Habbon käyttöehtoja. Erityisesti vastaus ei saa sisältää tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia.

Osallistumalla kilpailuun kilpailija hyväksyy sen, että hänen hahmonsa nimi ja vastaus voidaan julkaista Habbossa ja Habbon ulkopuolella ja että hänen vastauksiaan voidaan käyttää tutkimusaineistona. Osallistujan yhteystietoja ei esitetä julkisesti, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Sulakkeen henkilökunta valitsee voittajat osallistuneiden joukosta. Voittajat julistetaan Habbon uutisissa viimeistään viikon kuluttua kilpailun päättymisestä, ja kilpailun luonteesta riippuen voittajille saatetaan ilmoittaa myös henkilökohtaisesti hahmon tiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sulake Oy ei ole vastuussa, jos vastaukset eivät saavu perille teknisten ongelmien vuoksi tai jos kilpailuun osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai käytöstä aiheutuu ongelmia. Sulake Oy pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk