Tarkennusta käyttäjäpelisääntöihin

Käyttäjien tekemät luovat pelit ovat tärkeä osa habboa. Pelit tuovat iloa miljoonille pelaajille joka kuukausi. Vaikka suurin osa käyttäjien tekemistä peleistä on harmittomitonta hauskanpitoa, valitettavasti on joitakin pelejä, joilla on negatiivisia sivuvaikutuksia.

Vähän aikaa sitten rajoitimme sitä, kuinka monta tuurista riippuvaa elementtiä yhdessä huoneessa voi toimia samanaikaisesti (esim. Nopat tai Onnenpyörä). Jos asetat yli kolme tuurista riippuvaa elementtiä huoneeseen, kaikki sattumasta riippuvat toiminnot lakkaavat.

Selkeyden vuoksi mainittakoon, että Kasino-huoneet teemahuoneina eivät ole kiellettyjä, mutta panosten asettaminen sattumanvaraisen lopputuloksen arvaamiseksi on. Nopan käyttö taitopeleissä on kuitenkin sallittua (esim. Kaikki, jotka saavat silmäluvun 1-3, ovat punaisessa joukkueessa!)


Millaiset pelit ovat sallittuja?

 Taitopelit

 * Pelin tulos riippuu pääasiassa pelaajien taidoista.

 
Tuuripelit

 * Pelin tulos on sattumanvarainen.

   Panoksia ei aseteta, toisin sanoen: Peli on ilmainen siihen osallistuville (ei osallistumismaksua).

TAI

 * Pelissä on osallistumismaksu, mutta siitä ei voi saada palkintoja/voittoja. Tämä on hyväksyttävää, jollei ole ilmiselvää, että pelillä yritetään kiertää uutta sääntöä.

 TAI

 * Peliin on osallistumismaksu, mutta kaikille osallistujille jaetaan palkinto osallistumisesta. Tämä on hyväksyttävää, jollei ole ilmiselvää, että pelillä yritetään kiertää uutta sääntöä.

 
Kiitos paljon tuestasi Habbo-yhteisössä piilevän lahjakkuuden ja luovuuden etsimiseen muulla tavalla! :)


Lue aiheeseen liittyen FAQ-artikkeli: Habbon yleiset kilpailusäännöt.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk