Tietosuojakäytäntö

Päivitetty: 14.6.2018

Henkilötietojen luottamuksellisuus ja asiakkaiden yksityisyyden suoja ovat tärkeitä perusarvoja kaikessa toiminnassamme. Noudatamme lakeja, viranomaisohjeita ja hyvää tietojenkäsittelykäytäntöä käsitellessämme käyttäjien, työntekijöiden ja kumppanien tietoja.

Sulake ylläpitää erittäin korkeatasoista tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietojasi vain aiemmin määriteltyihin tarkoituksiin ja vain silloin, kun se on välttämätöntä.

Suojelemme palveluamme teknisesti sopivilla toimenpiteillä ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti tietojenkäsittelyyn liittyvillä aloilla.

Tietosuojakäytännössä olemme koonneet tärkeimmät tietosuojaa koskevat periaatteet. Noudatamme näitä periaatteita varmistaaksemme tietojen ja viestien luottamuksellisuuden pelissämme. Sama tietosuojakäytäntö koskee kaikkia pelejä ja henkilötietojesi käsittelyä palvelussamme.

Tarkistamme säännöllisesti, että tietosuojakäytäntömme on ajantasalla ​ja päivitämme sitä tarvittaessa.

Tietosuoja

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja sitoudumme suojelemaan henkilöiden ("käyttäjä(t)" tai "sinä itse") yksityisyyttä, jotka kirjautuvat sisään ja käyttävät pelejä, sovelluksia, verkkosivustoja ja niihin liittyviä palveluja, esim. Habboa ja Hotel Hideawaytä ("palvelut", "palvelu").

Suojelemme tietoja korkeatasoisesti ja käsittelemme niitä luottamuksellisesti kaikessa toiminnassamme. Luottamuksellisuuden takaamiseksi käytämme asianmukaisia ​​teknologia- ja tietoturvaratkaisuja, erityisten hallinnollisten toimenpiteiden lisäksi.

Oikeutesi tietojen käsittelyn suhteen

Sinulla on oikeus vaikuttaa omien tietojesi käsittelyyn.

Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin ja oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Voit tarkistaa omat tietosi tai vastaanottaa palveluun antamasi tiedot koneella luettavassa muodossa. Tee tämä valitsemalla “Apua” tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Jos havaitset virheellisiä tai vanhentuneita tietoja käsiteltävissämme henkilötiedoissa, pyydämme sinua korjaamaan tiedot asiakaspalvelumme kautta. Tarvitsemme oikeat henkilötiedot tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun.

Oikeus tietojen poistamiseen (”oikeus tulla unohdetuksi”)

Sinulla on oikeus pyytää tietojen, joita ei enää tarvita, poistamista. Teemme parhaamme poistaakseemme tarpeettomat tiedot automaattisesti, mutta jos havaitset niitä järjestelmästämme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Voit pyytää meitä rajoittamaan tai olla hyväksymättä tietojenkäsittelyn tietyissä tilanteissa. Olemme pyrkineet kuvaamaan kaikki tietojenkäsittelymenetelmämme avoimesti ja ymmärrettävästi tässä tietosuojakäytännössä.

Mitä tietoja keräämme?

Miksi keräämme henkilötietoja?

Tarjotaksemme palvelua, tarvitsemme riittävät henkilötiedot. Tarvitsemme yhteystietosi, jotta voimme kommunikoida kanssasi, esim. palauttaaksesi salasanasi, jos unohdat sen.

Lisäksi, palveluumme tarvitaan erinäisiä ​​tietoja, jotta voimme tunnistaa sinut yksilönä ja räätälöidä palvelun sinulle sopivaksi.

Joissakin tapauksissa, kuten verkkokaupoissa tai -maksuissa, meidän tulee noudattaa lainsäädäntöä ja kerätä riittävästi tietoja palvelun tarjoamiseksi.

Tuotteidemme luonteen vuoksi henkilötietojen käsittely on olennainen ja erottamaton osa palveluamme, vaikka itse palvelussa emme käsittele nimeäsi tai muita tietoja, joista henkilöllisyytesi olisi suoraan tunnistettavissa.

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietoja vain, jos se on tarkoituksenmukaista ja tarpeellista. Keräämämme ja tallentamamme tiedot vaihtelevat riippuen pelaamastasi pelistä ja siihen liittyvästä toiminnasta. Yleisesti keräämämme tiedot koskevat käyttämääsi laitetta, pelin pelaamista (kuten tasoa, jolla olet ja siihen liittyviä ostoja) ja ne voivat sisältää rekisteröinnin yhteydessä antamiasi tietoja (ks. alla) tai tietoja, jotka sallit meille päästäksesi käyttämään sosiaalisen median tilejä palvelumme kautta.

Esimerkkejä palvelussamme käsitellyistä henkilötiedoista:

• Yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite ja SOME-yhteystiedot.
  • Käytetyn laitteen tiedot, kuten laitteen malli ja sen käyttöjärjestelmä.
  • Maksun transaktion tiedot.
  • Asiakkashistoria. Esim. jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, saatamme pitää rekisterin asiakkaan kanssakäymisistä.
  • Keskustelu historia. Saatamme säilyttää rekisterin keskustelu historiasta turvallisuus ja moderointi syistä.
  • Palvelumme käytöstä syntyvät tiedot, kuten tekniset tiedot, jotka syntyvät pelejä pelatessa tai verkkosivua vieraillessa.
  • Eväste- ja kolmannen osapuolen evästetiedot, sekä niihin liittyvät verkkoanalytiikka tiedot.
  • Mainostus tunnisteet.
  • Saatat voida rekisteröityä tai kirjautua palveluun kolmannen osapuolen kirjautumispalvelun tai kirjautumisen kautta (esimerkiksi Facebook tai Game Center Apple-laitteilla). Jos näin on, keräämme kolmannen osapuolen palveluprofiilin tunnistenumeron.

Palvelun käytöstä syntyvät tiedot

Keräämme tietoja palveluumme ja muihin palveluamme käyttäviin liittyvästä vuorovaikutustasi. Kyse voi olla esimerkiksi chat-lokeista, osto- ja rahansiirtotiedoista, käyttötavoista, suosikki-asetuksista, sisäänkirjautumis-lokeista ja moderointi-toiminnasta. Osa näistä tiedoista ovat henkilötietojasi, joten niillä voi olla yhteys tiliisi. Jotkut taas voivat vain kerätä ja käyttää tietojen kokonaissummaa (tilastollisena toimenpiteenä, joka ei tunnista sinua tai tiliäsi). Voimme käyttää näitä tietoja useisiin tarkoituksiin, jotka liittyvät yleensä palvelun parantamiseen, suojaamiseen ja kehittämiseen. Käytämme myös tietoja pitääkseemme käyttäjät ja yhteisön turvallisena.

Vieraillessasi verkkosivuillamme, seuraavat tiedot voidaan kerätä automaattisesti: IP-osoitteet, yksilölliset tunnisteet, käyttöjärjestelmä, käyttöajat, selaimen ja laitteen tyyppi ja tiedot, sekä kielet ja viitatut verkkosivustoosoitteet. Käytämme näitä tietoja valvoaksemme, kehittääksemme ja analysoidaksemme palvelun käyttöä.

Evästeet

Henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan kerätä käyttämällä evästeitä ja vastaavia tekniikoita, kuten pikseleitä (tunnisteet, majakat tai gifit), paikallisesti jaettuja objekteja ja digitaalista sormenjälkeä. Viitatessamme "evästeisiin" tarkoitetamme kaikkia edellä mainittuja tekniikkoja.

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita keräämään tietoja rekisteröidyistä käyttäjistä ja auttamaan meitä, sitä kautta, parantamaan palvelua. Useimmat laitteet ja verkkoselaimet hyväksyvät automaattisesti evästeet, mutta voit yleensä muuttaa laitteen tai selaimen asetuksia kieltääksesi evästeet. Otathan huomioon, että jos muutat laitteen tai selaimen asetuksia evästeiden hylkäämiseen, et ehkä voi käyttää joitain palvelun ominaisuuksia ja toimintoja.

Pääasialliset evästeet:

Jotkin evästeet ovat meille välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle palvelun. Näitä evästeitä käytetään palvelun toimituksen hallinnoimiseen ja jos et hyväksy näitä evästeitä, et voi käyttää sitä. Nämä evästeet eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voitaisiin käyttää markkinointitarkoituksiin.

Preferenssien muistaminen:

Käytämme myös evästeitä muistaakseemme preferenssisi - tämä muuttaa tapaa, jolla palvelu käyttäytyy tai näyttää.

Analytiikka-evästeet:

Nämä evästeet keräävät tietoja, joita käytetään yhdistettynä. Niiden avulla voimme ymmärtää, miten Palvelua käytetään ja mistä käyttäjät ovat peräisin.

Paikallisen tiedontallennusvälineen evästeet:

Paikallisesti tallennetut evästeet ovat "pysyviä". Ne pysyvät laitteellasi tietyn ajanjakson (asetettu erikseen jokaiselle evästeelle). Käytämme näitä evästeitä tallentaaksemme, kuinka monta kertaa käytät palvelua, vahvistaaksemme, että olet rekisteröity käyttäjä, tallentaaksemme kirjautumistietosi palveluun ja kerätäksemme tilastoja palvelun käytöstä.

Miten kieltäytyä evästeistä tai jättää ne välistä:

Sinulla on oikeus hyväksyä tai hylätä evästeet ja vastaavat tekniikat. Jos päätät käyttää palvelua estämättä tai poistamatta evästeitä, ilmoitat suostumuksesi näiden evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käyttöön. Ilmoitat myös suostumuksesi käyttää näitä tekniikoita keräämään henkilökohtaisia ​​tietoja (tämän tietosuojakäytännön mukaisesti).

Miten ja miksi käytämme tietoja?

Tietojen käsittely

Seuraavat henkilökohtaiset tiedot käsitellään sopimuksen täytäntöönpanon perusteella:

• Palvelun ja asiakaspalvelun yhteystiedot.
  • Maksutiedot online- ja sovelluksen sisäisissä ostoksissa.
  • Online-tunnisteet ja asiakasprofiilitiedot, joita käytetään palvelemme sujuvaan käyttöön.

Seuraavat henkilötiedot käsitellään oikeutetun edun perusteella:

• Yhteys- ja maksutiedot petosten ehkäisemiseksi.
  • Asiakasprofiilitiedot sisällön moderointiin ja kohdennetuissa pelitarjouksissa.
  • Laitetiedot asiakaspalveluun, mainontaan ja analyysiin.
  • Verkkotunnisteet analyyseihin.

Voimme käsitellä osia henkilötiedoistasi antamasi suostumuksen perusteella. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa.

Lisäksi käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteita, kuten rikosten ja petosten ehkäisemistä tai ostoja koskevien tietojen säilyttämistä.

Profilointi

Haluamme muokata ja kehittää palveluitamme niin, että he ovat sinulle oleellisia. Käytämme anonyymiä pelien sisäiseen käyttäytymiseen liittyvää dataa toimittamaan sisältöä, joka on sinulle oleellisempaa ja parempihintaista. Näitä tietoja voidaan käyttää myös ohjaamaan ja tukemaan sisältöä ja ominaisuuksien tuotantoa, jolloin voimme tarjota entistä mielenkiintoisempaa ja merkityksellistä sisältöä tulevaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin niiden tarkoitus on täytetty ja kohtuullisen ajan kuluttua sen jälkeen. Teemme tämän lain edellyttämällä tavalla, noudattaaksemme lainsäädäntöä, ratkaistaksemme mahdolliset erimielisyydet ja tukeaksemme sopimustamme. Henkilökohtaisten tietojen säilytysaika vaihtelee palvelun ja tietojen luonteen mukaan.

Kun tietojen säilytysjakso on päättynyt, hävitämme henkilötietosi joko poistamalla ne tai tekemällä ne nimettömiksi (eli kyseisten tietojen anonyymisoiminen). Käsittelemme joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi - kuten yhteystietoja - koko sen ajan, kun olet asiakkaamme. Päinvastoin palvelun tosiasialliseen tuottamiseen ja toteuttamiseen liittyvien tietojen tallennusjakso (esimerkiksi palvelinlokit) voi olla suhteellisen lyhyt.

Markkinointi

Voimme käyttää keräämiämme henkilökohtaisia ​​tietoja sinulle suunnattuun markkinointiviestintään palvelustamme, omien etujesi mukaisesti. Voimme esimerkiksi lähettää push-ilmoituksia, sähköpostiviestejä, mainostaa palvelussamme tai sijoittaa mainoksia kolmannen osapuolen verkkosivustoihin ja sovelluksiin.

Voimme lähettää sinulle push-ilmoituksia mobiilisovelluksemme kautta, jos olet antanut meille luvan lähettää niitä. Voit milloin tahansa muuttaa push-ilmoitusten asetuksia. Voimme lähettää sinulle sähköpostiviestien markkinoinnin, mutta vain, jos olet valinnut niiden vastaanottamisen. Voit hylätä sähköpostimarkkinointiviestien vastaanottamisen milloin tahansa noudattamalla viestien ohjeita. Vaikka estäisit sähköpostimarkkinointiviestit, voimme silti lähettää sinulle viestejä, jotka eivät liity markkinointiin, kuten tiliisi liittyviä sähköposteja.

Mainostus

Palvelumme voi sisältää mainoksia kolmannen osapuolen tuotteille ja palveluille. Näytämme sinulle relevantteja ja mielenkiintoisia kolmannen osapuolen mainoksia, joihin me ja mainostajat käyttävät sinua koskevia tietoja. Esimerkki tällaisesta tiedosta voisi olla, kun ostit tuotteen tietyltä verkkosivulta tai syötit tietyn termin hakukoneeseen. Voit estää sinulle relevantit mainokset, mutta tämä ei tarkoita sitä, ettet enää saisi mainoksia, vaan että mainokset eivät ole enää olennaisia sinulle.

Myöntymyksestä perääntyminen

Jos käsittelemme tietosi yksinomaan antamasi suostumuksen perusteella, sinulla on mahdollisuus peruuttaa se, jos muutat mieltäsi. Voit tehdä tämän helposti palvelun käyttäjän asetuksista. Ota kuitenkin huomioon, ettei tämä vaikuta tietojenkäsittelyyn, joka suoritetaan ennen suostumuksen peruuttamista.

Henkilötietojen julkaisu

Kun tarjoamme palveluita, voimme myös paljastaa henkilötietosi alihankkijoillemme tai yhteistyökumppaneillemme, joiden on ehkä käytettävä tietojasi. Tämä sisältää hosting-palvelujen tarjoajat, kuten Amazon Web Services ja maksuprosessorit, kuten Adyen.

Sivustomme käyttää työkaluja, kuten evästeitä ja web-majakkoja. Yhteistyökumppanimme  käyttävät myös niitä analyysi- ja markkinointitarkoituksiin. Tässä yhteydessä voimme paljastaa henkilötietoja palveluntarjoajalle, kuten IP-osoitteesi ja evästetiedot. Näissä tapauksissa emme paljasta henkilötietoja, joista olet suoraan tunnistettavissa.

Osa palveluistamme (esim. maksuprosessointi) toteutetaan yhteistyökumppaneiden, kuten Adyenin kautta. Tällaisessa tilanteessa voimme paljastaa joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi asianomaisen palvelun tarjoajalle. Joissakin tapauksissa palvelun käyttäminen edellyttää, että hyväksyt palveluntarjoajan tietosuojakäytännön tai ehtojen etukäteen.

Tietosuojasta vastaavat kolmannet osapuolet (rekisterinpitäjät) käsittelevät tietosi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Esimerkiksi maksuprosessorit voivat käsitellä henkilötietojasi osana omia petostentorjuntatoimenpiteitään. Ennen kuin luovutamme henkilötietoja kolmansille osapuolille, varmistamme, että tietojen julkistaminen on täysin lainmukaista.

voit ladata asiakirjan nimeltä "Valvojan tietosuojakäytäntö" tämän sivun alalaidasta. Tässä asiakirjassa olemme listanneet kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät henkilötietoja palvelumme kautta ja käsittelevät niitä oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti.

Viranomaisten auttaminen

Henkilökohtaiset tietosi voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille, jos toimivaltaiset viranomaiset sitä edellyttävät sovellettavan lain, säännöksen, määräyksen tai palveluehtojen noudattamisen valvomiseksi ja Palvelun mahdollisen loukkaavan käytön tutkimiseksi sekä palvelun turvaamiseksi.

Alihankkijat ja tietojen käsittely EU:n ja ETA:n ulkopuolella

Käytämme alihankkijoita, kuten Amazon Web Services -palveluja, käsittelemään ja tallentamaan henkilötietosi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Kun henkilötietojasi käsitellään ETA:n ulkopuolella, varmistamme, että asianmukaiset suojatoimet ovat käytössä. Näihin turvauksiin kuuluuvat Privacy Shield-sertifoitujen alihankkijoiden ja sopimusvälineiden käyttäminen, kuten EU:n mallisäännökset ja tietosuojasopimukset.

Tietoturva

Varmistamme tietoturvan henkilötietojesi käsittelyssä. Käytämme aina asianmukaisia ​​suojaustoimenpiteitä, kuten sisäänkirjautumismenetelmiä (salasana ja muut suojausmenetelmät), sekä tietojen teknisiä salauksia. Toimintaympäristömme on varmistettu palomuureilla ja asianmukaisilla virustorjuntaohjelmistoilla.

Käsittelemme ensisijaisesti tietojasi sellaisessa muodossa, jossa ulkopuolinen ei pysty tunnistamaan henkilöllisyyttäsi. Emme pyydä tai tallenna oikeaa nimeäsi tai henkilöllisyyttäsi. Järjestelmämme käyttävät numeerista tunnistetta tunnistamaan sinut eri järjestelmissä (sisäisissä ja ulkoisissa), eivät esim. sähköpostiosoitettasi. Näillä toimenpiteillä suojelemme tietojesi luottamuksellisuutta ja estämme merkityksettömät yhteydet henkilöllisyyteesi.

Jokainen on vastuussa tietojen turvaamisesta. Tietojesi suojaamiseksi pyydämme sinua kiinnittämään huomiota omien laitteidesi tietoturvaan.

Yksityisyyskäytännön, yhteystietojen ja muiden tietojen kattavuus

Yksityisyyskäytännön kattavuus

Tämä tietosuojakäytäntö koskee henkilötietojen käsittelyä Sulake Corporationin tarjoamissa palveluissa.

Yhteystietomme

Sulake Corporation Oy

Kaarlenkatu 11

00530 Helsinki, Finland

Tel. +358 10 656 7000

Fax: +358 10 656 7010

Hotel Hideawayn asiakaspalvelu: https://hideaway.helpshift.com/a/hotel-hideaway/

Habbon asiakaspalvelu: https://help.habbo.fi/

Tietosuoja-yhteystiedot: privacy@sulake.com

Oikeus vetoomukseen

Ota yhteyttä meihin, jos haluat tehdä valituksen tai esittää kehitysehdotuksia henkilötietojesi käsittelyn suhteen. Löydät yhteystietomme tämän sivun “yhteystiedot”-osiosta. Voit tehdä valituksen yksityisyyden suojasta tai henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle, kuten Viestintävirastolle viestinnässä tai tietosuojasta vastaavalle viranomaiselle muiden henkilötietojen käsittelyssä.