Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste on tarkistettu viimeksi elokuun 24. päivänä 2013.

Tietosuojaselostetta sovelletaan, kun käytät sivustoa www.habbo.fi sekä sivustojamme, jotka lähettävät kyseisestä sivusta kopion (sivuston mobiili – ja online-versiot) koskien myös sivuston interaktiivisia ominaisuuksia, widgeteja ja sovellusten muuta sisältöä käyttäessäsi sivustoa tietokoneella, mobiililaitteella tai millä muulla tahansa laitteella (Palvelu). Tietosuojaselostetta ei sovelleta tietoihin, jotka saamme kolmannelta osapuolelta, muutoin kuin silloin, kun yhdistämme tiedot Asiakastietoihin (määritelty alla). Tietosuojaselostetta ei sovelleta tietojen keräämiseen Internetin tai Palvelun ulkopuolella (jollei muuta mainita).

1. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Sulake Corporation Oy

Kaarlenkatu 11, 00530 Helsinki

Puh. +358 10 656 7000

2. Rekisterin nimi

Habbo.fi  -asiakasrekisteri.

3. Tietojen käyttötarkoitus

- Palveluntarjoajan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito.

- Habboa ja muita Sulakkeen tuotteita koskevien uutiskirjeiden ja muun asiakasviestinnän lähettämiseen (voi sisältää suoramarkkinointia), jos olet antanut siihen suostumuksen

- Tietoja voidaan käyttää väärinkäytösten seuraamiseen, rikosten selvittämiseksi ja poliisin auttamiseksi, jotta voimme pitää Habbon turvallisena ja estää väärinkäytöksiä

- Yrityksen liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen eri tutkimusmenetelmin

– Palvelun sisällön ja markkinoinnin kohdistaminen sinulle suoraan sekä suoraan että kumppaniemme, tytäryhtiöidemme ja kolmansien osapuolien kautta

4. Rekisterin tietosisältö

* Asiakastiedot

- Rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoite

- IP-osoite sekä muut pysyvät tunnistamistiedot (“Laitteen tunnistamistiedot”)

- Rekisteröinnin yhteydessä antamasi syntymäaika

- Puhelinnumero, jos olet antanut sen rekisteröinnin yhteydessä, tehnyt ostoja puhelimitse tai muutoin antanut kyseisen tiedon

- Kolmannen osapuolen sivuston tai sovelluksen profiilin tunnistenumero, ja tunnistenumeroon liittyvän profiilin tiedot, jos olet rekisteröitynyt kolmannen osapuolen sivuston tai sovelluksen kautta (esimerkiksi Facebook, Twitter). Profiilin tiedot voivat sisältää muun muassa nimesi, profiilikuvasi, sukupuolen, asiakasnumeron, asuinmaan, kielen, aikavyöhykkeen, organisaatiot ja linkit profiilisivullasi, yhteisöpalvelun ystäviesi nimet ja profiilikuvat, sekä muut tiedot, jotka sisältyvät profiiliisi.

* Käyttötiedot (rahansiirtotiedot, ostotiedot, sisäänkirjautumistiedot, moderaattorien toiminta)

* Chat-loki. Saatamme säilyttää keskustelujen lokitiedot turvallisuuden ja moderaation vuoksi, mikäli hyväksyt tietosuojaehdot.

* Osallistumistiedot. Sisältö ja muut tiedot, jotka lähetät meille.

* Paikkatiedot

Siinä määrin kuin Sulake tarjoaa käyttöösi paikkatietoihin perustuvia palveluita ja käytät tällaista palvelua, Sulake voi kerätä ja käsitellä paikkatietojasi tarjotakseen sijaintiin perustuvia palveluita sekä mainoksia. Esimerkiksi Habbo-kaverisi voivat saada tiedon sijainnista tai voit saada kaveriehdotuksia lähellä olevilta Habbo-käyttäjiltä.

Sulake voi käyttää erilaisia ​​tekniikoita määrittääkseen sijaintisi, tällaisia tekniikoita ovat muun muassa GPS, Wi-Fi-tai muut verkkotiedot, kuten IP- osoite. Sinun GPS geo-paikkatietojasi ei käytetä ilman lupaasi. Paikkatietojasi ei luovuteta ulkopuoliselle taholle ilman suostumusta lukuun ottamatta Sulakkeen kumppaneita, jotka tarjoavat paikkatietoihin perustuvia Palvelun osia. Siinä määrin kuin Sulake luovuttaa GPS geo-paikkatiedot kolmannelle osapuolelle tämän tietosuojaselosteen mukaisella tavalla, ne annetaan nimettömänä.

5. Tietojen lähde

Tiedot kerätään, kun käytät palvelua esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

- lomakkeiden täyttäminen (esimerkiksi rekisteröintilomake)

- osallistuminen kilpailuihin ja kyselytutkimuksiin

- uutiskirjeiden ja muiden palvelujen tilaus

- viestien lähettäminen ja chat-viestit

- sähköpostit ja muu yhteydenpito kanssamme

- Seurantatekniikat (Tracking Technologies) (määritelty myöhemmin) kuten evästeet ja jäljityskuvakkeet

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Palveluntarjoaja ei lähtökohtaisesti luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle lukuun ottamatta tytäryhtiöitämme, kumppaneitamme ja kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat meille palveluita (esimerkiksi sivun kehittämistä, toimintaa ja moderaatiota koskevia palveluita). Rekisterinpitäjä voi säilyttää tai siirtää henkilötietoja kumppaneille, jotka ovat EU ja ETA-alueen ulkopuolella noudattaen soveltuvaa lainsäädäntöä ja tätä tietosuojaselostetta. Tietoja voidaan luovuttaa poliisille tai muulle viranomaiselle esimerkiksi rikostutkintaa varten silloin ja siinä määrin kuin kulloinkin voimassa oleva laki edellyttää. Tietoja voidaan luovuttaa tutkimus- tai markkinointitarkoituksiin, mikäli asiakas on antanut siihen etukäteisen suostumuksensa. Tiedot voidaan antaa myös rahoituslaitokselle, viranomaisille ja maksutapoja tarjoaville kumppaneillemme, kun yksittäistapauksessa epäillään väärinkäytöstä tai normaalina osana maksuprosessissa ja riskienhallintaa. Lisäksi tiedot voidaan siirtää muille Sulake Groupin yrityksille.

7. Rekisterin suojaus

Käyttöoikeus rekisteriin myönnetään Sulakkeen työntekijöille vain heidän työtehtävien niin vaatiessa. Rekisterinkäyttöä valvotaan Sulakkeen myöntämien henkilökohtaisten käyttöoikeuksien seurannalla. Rekisterin käytöstä pidetään lokia, johon jää merkintä jokaisesta sisäsäänkirjautumisesta.

8. Tietojen oikeellisuus, ajantasaisuus ja täydellisyys; tarkastusoikeus

Rekisteröinnin jälkeen voit tarkastella ja muuttaa joitakin tietoja, jotka annoit meille. Jotta henkilötiedot, jotka annoit meille, ovat oikeita, täydellisiä ja ajan tasalla, voit lähettää meille päivityksen tai ilmoittaa mahdollisista virheistä. Voit tehdä niin lähettämällä meille kirjallisen pyynnön.

9. Evästeiden käyttö, jäljityskuvakkeet (Web Beacons) ja muut Seurantatekniikat (Tracking Technologies)

Voimme käyttää erilaisia ​​nyt ja myöhemmin kehitetty menetelmiä ja tekniikoita, kuten evästeitä, jotka automaattisesti (tai passiivisesti) keräävät ja/tai tallentavat tiettyjä tietoja aina, kun käytät Palvelua ("Seurantatekniikat"), ja jotka voidaan ladata tietokoneeseen tai laitteeseen ja, jotka voivat muuttaa tietokoneen tai laitteen asetuksia. Eväste on pieni rivi tekstiä, joka on tallennettu Internet-selaimeen. Käytämme evästeitä tilastointitarkoituksiin ja ne auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua sinulle. Käytämme evästeitä myös, jotta voimme kohdistaa sinulle sopivaa sisältöä (voidaan kohdistaa myös ulkopuolisen tahon mainoksia). Selaimen asetuksissa voit joko hyväksyä tai hylätä evästeet tai pyytää ilmoitusta aina, kun eväste lähetetään. Internet-sivusto ei välttämättä toimi oikein, jos et hyväksy evästeitä. Voit myös poistaa evästeet, kun lopetat selailun. Emme yleensä tallenna Asiakastietoja, Käyttötietoja ja/ tai paikkatietoja evästeisiin, mutta saatamme linkittää evästeitä keräämiimme tietoihin. Hyväksymällä tämän tietosuojaselosteen hyväksyt evästeiden käytön kuvaillulla tavalla.

Jäljityskuvakkeella (Web Beacon) tarkoitetaan mitä tahansa useista tekniikoista, joita käytetään seuraamaan muun muassa sitä, kuka selailee verkkosivulla tai avaa lähetyn sähköpostin, milloin ja mistä laitteesta. Käytämme niitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Voimme käyttää jäljityskuvakkeita, jotta tunnistamme käyttäjät, jotka ovat klikanneet Internet- tai sähköpostikampanjoitamme sekä  muutoin seurata käyttöä tunnistaaksemme kokonaistrendit tai yksittäisen käytön. Saatamme yhdistää asiakastietoja jäljityskuvakkeisiin. Emme siirrä jäljityskuvakkeiden avulla kerättyjä tietoja ulkopuoliselle taholle.

10. Ulkopuoliselta taholta saamamme tiedot sinusta

Saatamme saada tietoja sinusta ystäviltäsi tai muilta palvelun käyttäjiltä, kun he lähettävät meille sisältöä tai viestin Palveluun. Lisäksi saatamme aika ajoin täydentää tietoja, jotka meille on sinusta, tiedoilla, jotka saamme ulkopuoliselta taholta, jotta voimme esimerkiksi tarjota sinulle parempaa palvelua, kohdistettua sisältöä, kohdistettuja mainoksia tai mahdollisuuksia, jotka voivat kiinnostaa sinua. Siinä määrin kuin yhdistämme saatua tietoa Asiakastietoihin, tietoja käsitellään kuin Asiakastietoja ja niihin sovelletaan tietosuojaselosteen mukaisia käytäntöjä ellei muuta mainita.

11. Sinun antamat tiedot ulkopuolisesta tahosta

Voit lähettää Palvelussa jollekulle viestin, esimerkiksi kaverikutsun sillä ehdolla, että sinulla on tämän henkilön suostumus viestin lähettämiseen. Sulake voi tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää kolmannen osapuolen sivuston yhteystietoja (esimerkiksi Facebookin kavereiden tai Googlen osoitekirjan yhteystietojen) niin, että löydät nämä henkilöt Habbossa tai voit kutsua heidät käyttämään Habboa. Tietoja, jotka annat tai tiedot, joita annat Palvelun käyttää (esimerkiksi nimet, sähköpostiosoitteet, matkapuhelinnumero, kolmannen osapuolen sivuston tai sovelluksen tunnistenumero, paikkatiedot jne.) käytetään vain väliseenne viestintään, eikä tietoja käytetä esimerkiksi markkinointiin, ellei yhteystiedolta saada suostumusta tai ellemme nimenomaisesti sano toisin. Huomaathan, että kun käytät jaa-ystävällesi -toimintoa Palvelussa, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, nimesi tai käyttäjänimesi ja viestisi voidaan sisällyttää viestintään, joka lähetetään vastaanottajalle. Jotkin Palvelun viestintävälineistä voivat olla kolmannen osapuolen viestintätyökaluja, joihin sovelletaan kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä kuten kohdassa 12. tarkemmin kerrotaan. Sinä tai ystäväsi voi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen sarrequests@sulake.com ja pyytää tietojen poistamista rekisteristä.

12 . Palvelun vuorovaikutus ulkopuolisten sivustojen, sovellusten ja sisällön kanssa

Palvelu voi sisältää toiminnon, joka mahdollistaa yhteyden Palvelun ja kolmannen osapuolen sivuston tai sovelluksen profiilisi välillä. Saatamme myös käyttää kolmansien osapuolien tarjoamia palveluita lähettämään sähköposteja, Tweetteja tai Facebook-viestintää ja voimme tarjota linkkejä kolmansien osapuolien sivuille (myös mainostajien), jotta voit lähettää viestin Palvelusta tai saadakseni pääsyn kolmannen osapuolen sisältöön tai paikkatietoihin. Tämän toiminnon käyttäminen voi tarkoittaa sitä, että kolmas osapuoli lähettää meille sinusta Asiakastietoja. Esimerkiksi kun rekisteröidyt Palveluun, voit rekisteröityä Facebookin, Googlen tai muun kolmannen osapuolen sivuston tai sovelluksen tunnuksilla helpottaaksesi rekisteröintiä. Jos käytät tätä toimintoa, kolmannen osapuolen sivusto tai sovellus voi lähettää Palveluun sinusta Asiakastietoja. Jos näin on, pidämme saatuja tietoja tietosuojaselosteen nojalla Asiakastietoina. Palvelussa voi myös olla sisältöä, jonka on toimittanut kolmas osapuoli, ja kolmas osapuoli voi kerätä Käyttötietoja sekä Laitteen Tunnistamistiedot, kun käytät niitä osia Palvelusta. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten tietojen keräämisestä ja tietosuojasta, ja he voivat käyttää omia Seurantatekniikoita, kerätä sinusta itsenäisesti tietoja (esimerkiksi asiakastietoja), ja heillä voi olla oma julkinen tietosuojaseloste. Kannustamme sinua tutustumaan kolmansien osapuolien tietosuojaselosteeseen, kun siirryt Palvelusta kolmannen osapuolen palveluun tai olet muutoin vuorovaikutuksessa kolmannen osapuolen sisälöllön tai sovellusten kanssa sekä noudattamaan varovaisuutta kolmansien osapuolien sisällön tai sovellusten suhteen.

13. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tarkistamme tietosuojaselosteen sisällön aika ajoin, jotta pysymme ajan tasalla asiakkaiden toiveiden ja uusien tekniikoiden suhteen. Kun tarjoamme uusia palveluita, voimme tehdä muutoksia tietosuojaselosteeseen. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta, joten tarkistathan sisällön säännöllisesti. Kun muutamme tietosuojaselostetta, muutamme myös ”Voimaantulopäivän”, joka on selosteen yläreunassa.

Jos teemme merkittäviä muutoksia tietosuojaselosteen, lähetämme sinulle minimailin tai ilmoitamme muulla tavalla muutoksesta Palvelussa 30 päivän ajan.

Jos jokin tämän tietosuojaselosteen ehdoista todetaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, se ei tee tietosuojaselostetta muutoin pätemättömäksi.