Omat sivut

Habbojen vanhoja omia sivuja ei valitettavasti ollut mahdollista päivittää uuteen järjestelmäämme ja ne ovat poistuneet.

Olemme antaneet aktiivisille oman sivun käyttäjille muiston kiitokseksi heidän panostuksestaan: kaikki, jotka ovat uhranneet aikaa ja vaivaa oman sivun rakentamiseen, ovat saaneet tai tulevat saamaan julisteen, jota klikkaamalla aukeaa kuva käyttäjän vanhasta sivusta, jota käyttäjä voi näin esitellä kaikille – myös tuleville pikselisukupolville!

Kuka lahjan saa?

Kaikki, jotka ovat muokanneet aktiivisesti sivuaan ja koristelleet sitä. Käyttäjän tulee olla myös ollut aktiivinen käyttäjä viime kuukausiin saakka. Vanhoille käyttäjille korvausta ei ole tiedossa.

Kuinka monta julistetta voin saada?

Jokainen edelleen aktiivinen hahmo, joka on koristellut sivuaan ahkerasti, saa itselleen tavaran.

Onko juliste vaihdettava?

Juliste ei ole vaihdettava kama. Tavara on tehty kiitokseksi sinulle, jotta voit esitellä habboiluhistoriaasi muille.

En saanut julistetta! Miksi?

Et ole ollut tarpeeksi aktiivinen viime aikoina tai et ole käyttänyt tarvittavaa määrää aikaa muokatessasi omaa sivuasi.
Porttikiellossa olevat tai hahmot eivät saa lahjaa.