Askartelu

Mitä askartelu on?

Arkartelu on toiminta Habbossa, joka mahdollistaa uusien esineiden tekemisen sinulla jo olevien esineiden avulla. Jos sinulla on oikeat esineet, sinun on mahdollista askarrella.

 

 

Mitä tarvitsen askarrellakseni?

Askartelupöydän ja oikeiden ainesosien lisäksi, tarvitset oikein askartelureseptin. On olemassa kahden tyyppisiä askartelureseptejä: tavallisia ja salattuja. Tavalliset reseptit löytyvät askartelupöytä-ikkunasta (kaksoisklikkaa askarteluikkunasta saadaksesi ne näkyville). Salatut reseptit eivät ole näkyvillä ja niitä varten sinun tulee kokeilla eri määrillä ja eri tyyppisillä esineillä löytääksesi ne.

Askartelupöydät tulevat monissa eri muodoissa - sinun tulee ottaa huomioon enineen nimi, koska se on melkein aina selvästi merkitty askartelupöydäksi. Ne ovat saatavilla vain tiettyinä kuukausina - kun ne ovat saatavilla, löydät ne kataloogistamme. Jos askartelupöydät eivät ole saatavilla kaupassamme, niitä voi usein napata Kirppariltamme. Julkistamme uudet askartelupöytämme nettisivullamme, joten pidä silmäsi auki!

 

Miten askertelen?

  1.   Ensinnäkin, tarvitsen askartelupöydän. Voit hankkia sen Kaupastamme tiettyinä vuodenaikoina. Pidä nettisivuamme silmällä, tietääksesi milloin ne ovat saatavilla.
  2.  Seuraavaksi, tarvitse ainesosia. Näitä voit saada joko ilmaiseksi, tai voit ostaa niitä Habbo-kolikoilla. Joskus sinulla on myös mahdollisuus saada niitä palkinnoksi kilpailuista ja aktiviteeteista.
  3.   Kaksoisklikkaa askartelupöytää aloittaaksesi. Valitse ainesosat tai resepti, jota haluat käyttää ja paina "ASKARTELE" painiketta.

Huomio: Askartelu-taulukossa näkyy vain ainesosat, jotka sinulla on inventaariossasi. Harmaalla näkyvät ainesosat eivät ole inventaariossasi.

Puuttuuko sinula ainesosa? Mene Kirpparille etsimään!

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk