Ystävyysfuusio

-Kuinka paljon askartelutarpeet maksavat? Askartelutarpeet ja askartelupöytä tulevat olemaan saatavilla hotelliin tulevan pop up-ikkunan tarjouksessa.

-Kuinka useaan kertaan voin käyttää tarjouksen? Sekä uudet, että vanhat käyttäjät voivat käyttää tarjouksen kerran.

-Tuleeko Ystävyysfuusio palaamaan Habboon? Meillä ei ole tarkkoja suunnitelmia siitä, tuodaanko Ystävyysfuusiota enää takaisin vai ei. Tämän vuoksi sitä kautta saatavat vaatekappaleet on lueteltu harvinaisiksi.

-Voidaanko minua rangaista, jos hankin toisia askartelutarpeita toisilla Habbo-tileilläni? Ei voida.

-Ovatko uudet vaatekappaleet vaihdettavissa olevia? Ovat.

-Ovatko ainesosat vaihdettavissa olevia kaikkien kanssa, vai ainoastaan eri ikäryhmien (uudet vs. kokeneet käyttäjät) välillä? Ainesosat ovat vaihdettavissa kaikkien kanssa.

-Voiko uusia vaatekappaleita saada muuten kuin askartelemalla Ystävyysfuusio-askartelutarpeilla? Kyllä, voit vaihtaa niitä kirpparilla toisten Habbojen kanssa.

-Kuinka paljon tarvitsen kutakin askartelutarvetta tehdäkseni neljä uutta Ystävyysfuusio-vaatekappaletta? Avaa Fuusiopurnukka-askartelupöytä kaksoisklikkaamalla sitä. Näin saat näkyviin vaate-reseptit “Saatavilla olevat reseptit”-laatikosta. Klikkaa jokaista vaatekappaletta nähdäksesi mitä ainesosia tarvitset kuhunkin niistä.