Tavaramääritelmät

Ota huomioon, että alla listatut kuvaukset ovat laajoja. Osa tavaroista voi kuulua useaan kategoriaan!

 • Kuvastotavara: Tavara, joka on aina saatavilla kuvastossamme, riippumatta vuodenajasta. Tavaroiden tarkoituksena on pitää huolta siitä, että valikoimassamme on aina saatavilla perusrakennustarpeita huoneisiin.
 • Kampanjatavara: Tavara, joka on tehty tiettyä kampanjaa (esim. joulua) varten. Kun kampanja on loppunut, vältämme myymästä samaa tuotetta seuraavaan 4-12 kuukauteen antaaksemme mahdollisuuden menestyksekkääseen vaihtobisnekseen.
 • Sesonkitavara: Tavara, joka on tehty juhlistamaan tiettyjä virallisia ja epävirallisia juhlia  (kuten esim. Ystävänpäivä tai Halloween). Sesonkitavaroiden yhteydessä uudelleen julkaisemme vanhoja tavarasarjoja ja huonepaketteja aikaisemmista kampanjoistamme.
 • Harvinainen tavara: “Harvinainen” on erittäin laaja käsite tavaroista. Pääasiallinen peruste sille on kuitenkin se, että harvinaiset tavarat ovat myytävinä vain rajoitetun ajan, eikä niitä uudelleen julkaista kuvastoomme enää ikinä.
 • Harvinainen rikkoontuva tavara: Tavaran erityisominaisuus on se, että se “rikkoontuu” ja paljastaa toisen satunnaisen harvinaisen tavaran. Rikkoontuvasta tavarasta voi paljastua useita eri tavaroita. Kullakin rikkoontuvalla tavaralla on eri todennäköisyys siitä, mitä muita tavaroita ne paljastavat.
 • Harvinainen vaate: Harvinaisen vaatteen tunnistaa sen punaisesta henkarista. Kuten harvinainen tavara, harvinaista vaatetta ei tulla myymään enää sen julkaisun jälkeen.
 • LTD: LTD on harvinainen tavara, jota myydään vain tietty erä. Jokaisella LTD:llä on ainutlaatuinen sarjanumero..
 • Kolikkotavara: Kolikkotavara on turvallinen ja vakaa tavara vaihdon suhteen. Sen arvo arvo kolikoissa on aina sama. Esimerkiksi kultaharkot tulevat aina olemaan 50 kolikon arvoisia. Kun vaihdat kultaharkon toisen Habbon kanssa, se tullaan automaattisesti vaihtamaan takaisin kolikoiksi.
 • Harvinainen kolikkotavara: Kolikkotavara, jolla on vakaa vaihto-arvo ja joka on myynnissä vain kerran, kuten tavallinen harvinainen.
 • Bonus harvinainen: Aina kun Habbo ostaa 120 kolikkoa, hän saa automaattisesti Boonus-pussin. Ko. pussi on harvinainen rikkoontuva tavara (ks. yllä), joka sisältää yhden kuudesta keräilytavarasta.
 • Huonepaketti-erikoisuus: Tehdäksemme huonepakettimme vieläkin erityisemmiksi, usein lisäämme niihin yhden tai useita tavaroita, jotka on mahdollista hankkia ainoastaan huonepaketin yhteydessä. Joskus laitamme usean kappaleen samaa tavaraa huonepaketteihin. Tässä tapauksessa tavara ei ole harvinainen, joten se saattaa vielä tulla myyntiin erillisenä.
 • Boosterboksit ja Luksuskamat: Boosterboksit sisältävät kokoelman tiettyyn kampanjaan tai tapahtumaan liitännäisiä tavaroita. Jokainen boosterboksi tarjoaa pienen mahdollisuuden saada luksuskamoja, jotka ovat arvokkaampia versiota toisista Boosterbokseista saatavista tuotteista. Kaikki Boosterboksin kamat ovat saatavilla ainoastaan bokseista, luksuskamat mukaan lukien.

 

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk