Kuinka voin poistaa Habbo-tilini?

Sinulla on oikeus poistaa tietosi. Alla neuvomme sinua askel askeleelta, miten voit poistaa Habbo-tilisi:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa harmaata ratasta.
  3. Mene hahmon asetuksiin.
  4. Klikkaa “Yksityisyys”-välilehteä.
  5. Mene sivun loppuun GDPR-valikkoon.
  6. Valitse “Oikeus tietojen poistamiseen”.
  7. Vastaa turvakysymyksiin, niin tilisi siirretään poistettavaksi seuraavien viikkojen aikana. Kirjautumalla sisään Habboon Facebookin kautta, voit ohittaa turvakysymykset.

Otathan huomioon, että turvallisuussyistä sähköpostiosoitteesi tulee olla varmistettu ja sinun tulee olla asettanut turvakysymykset ennen kuin voimme käsitellä GDPR-pyyntöjäsi. Voit asettaa turvakysymykset “Tilin suojaus”-sivulta. Kirjautumalla sisään Habboon Facebookin kautta, voit ohittaa turvakysymykset.

Jos haluat perua poistopyynnön, sinun tulee mennä takaisin “Yksityisyys”-välilehteen ja klikata peruutusnappia.