Kuinka pyydän Habbon minusta säilyttämät tiedot?

Henkilötietojen luottamuksellisuus ja asiakkaan yksityisyyden suojelu ovat yksiä perus arvoistamme. Sulakkeella, pidämme yllä erittäin korkeatasoista tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun siitä ilmoitetaan etukäteen ja kun se on täysin tarkoituksenmukaista.

Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi ja oikeus tietojen siirtoon. Alla neuvomme sinua askel askeleelta, miten voit pyytää Habbo-tilisi tiedot:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa harmaata ratasta.
  3. Mene hahmon asetuksiin.
  4. Klikkaa “Yksityisyys”-välilehteä.
  5. Mene sivun loppuun GDPR-valikkoon.
  6. Valitse “Oikeus saada pääsy tietoihin”.
  7. Vastaa turvakysymyksiin, niin lähetämme tietosi seuraavien viikkojen aikana sähköpostiisi. Tiedot ovat myös saatavilla “Hahmon asetukset”-kohdassa hotellin sisällä. Päästäksesi tietoihisi hotellin sisällä, sinun tulee vastata turvakysymyksiin. Kirjautumalla sisään Habboon Facebookin kautta, voit ohittaa turvakysymykset.

Linkki, jolla pääset tietoihisi on saatavilla 10 päivän ajan siitä, kun olet saanut tiedot sähköpostiisi.

Otathan huomioon, että turvallisuussyistä sähköpostiosoitteesi tulee olla varmistettu ja sinun tulee olla asettanut turvakysymykset ennen kuin voimme käsitellä GDPR-pyyntöjäsi. Voit asettaa turvakysymykset “Tilin suojaus”-sivulta. Kirjautumalla sisään Habboon Facebookin kautta, voit ohittaa turvakysymykset.

Jos haluat perua pyynnön päästä tietoihin, sinun tulee mennä takaisin “Yksityisyys”-välilehteen ja klikata peruutus nappia.