Miten voin vaihtaa tuotteita Habbossa?

Habbossa on turvallinen vaihtojärjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa tuotteita eikä sinun tarvitse pelätä, että ne varastettaisiin. Aloittaaksesi yksityisen vaihdon toisen Habbon kanssa, hänen tulee olla kaverilistallasi. Myydäksesi tuotteen yksityisesti ja suoraan kaverille, valitse hänet kohteeksi myynnille, kun pistät tuotteen Kirpparille tavaravalikostasi. Vaihtaaksesi julkisesti, voit käyttää julkista Kirpparia! Muista, että sinulla pitää olla vaihtolupa, jotta voit vaihtaa muiden Habbojen kanssa! Alla olevasta tekstistä löydät vastauksia yleisimpiin vaihtoa koskeviin kysymyksiin.
 

 

  
Mistä tiedän saako toinen käyttäjä vaihtaa vai ei?
Sinun ei ole mahdollista nähdä, pystyykö toinen Habbo vaihtamaan vai ei, mutta oma vaihtolupasi näkyy saavutuksissasi Vaihtolupa-merkin muodossa.
 

Miten vaihdan tuotteita?
Valitse tavaravalikostasi tuote, jonka haluat myydä. Ruudullesi pomppaa ikkuna, josta voit valita kaverin, jolle haluat myydä tuotteesi. Kun olet pistänyt tuotteen myyntiin, kaverisi näkee tarjouksesi yksityisissä vaihdoissa Kaupan Kirppari-osiossa, josta he voivat ostaa sen! 

Jos haluat ostaa tuotteen kaveriltasi, sinun tulee pyytää heitä tekemään yksityinen tarjous edellä mainitulla tavalla. Näin voit ostaa tuotteen yksityisten tarjousten osastolta Kirpparilta.


Miten voin vaihtaa useampia tuotteita?
Voit laittaa useita kappaleita samaa tuotetta Kirpparille myyntiin samalla kertaa, mutta niiden vaihto oikeasti tapahtuu yksi kerrallaan. Muista: jokaisesta myyntiinpistämästäsi tuotteesta maksutetaan provisio. Tuotteiden ostamisesta veloitetaan Kirpparilla kolikoissa mainittu hinta.


Mitä kolesetit ovat?
Kolesetit ovat kamoja, jotka voidaan muuntaa koleiksi tuplaklikkaamalla niitä. Kolesettejä käytetään pääasiassa käyttäjien välisissä vaihdoissa. Kun saat kolesettejä vaihdossa (esim. kultaharkkoja, rahasäkkejä tai erilaisia lantteja), ne tulevat näkyviin rahapussiisi tai kassakaapiisi sen sijaan, että ne näkyisivät tavaravalikossasi. Esimerkiksi kultaharkon sijaan saat 50 kolikkoa.


 
Onko minun pakko vaihtaa?
Ei. Sinun ei tarvitse hyväksyä vaihtopyyntöä, jos et halua.

 Voinko saada vaihtamalla ilmaisia kamoja tai tuplata omia kamojani?
Habbot väittävät usein, että he voivat tuplata kamasi tai että saat ilmaisen kaman, jos vaihdat heidän kanssaan. Se ei ole totta, vaan he yrittävät varastaa kamasi. Jos joku yrittää huijata sinua tällä tavalla, ilmoita hänestä ja poistu huoneesta, jossa huijari on.

 
 
Voinko vastaanottaa lahjoja muilta habboilta, vaikka minulla ei olisi vaihtolupaa?
Kyllä voit.

 

  
Minkä arvoisia eri kamat ovat?
Ei ole mitään opasta, josta löytyisi kaikkien kamojen arvo. Niiden arvo on se, mitä olet valmis niistä maksamaan tai hinta, jolla olet valmis ne myymään.
   

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk