Habbo 2020 Beta

Olen kuullut hotellissa puhuttavan Habbo 2020 betasta ja nähnyt kuvia siitä sosiaalisessa mediassa. Mikä on beta ja missä se pidetään?

Pitääkseemme huolta siitä, että Habbo 2020 tulee olemaan mahdollisimman valmis sen julkaisua varten, olemme pyytäneet apuun kokeneita Habboja testaamaan uutta asiakasohjelmaamme. Betatestaus on pelifirmojen perustoimenpide ja auttaa meitä parantelemaan peliä ennen sen ensimmäistä julkaisua. 

 

Voinko osallistua betatestaukseen?

Beta on suljettu ympäristö, johon pääsevät vain sinne kutsutut. Myöhemmin saatamme avata sen isommalle yleisölle, mutta emme pysty varmistamaan tätä. 

 

Kuinka kauan testaus kestää?

Emme osaa vielä sanoa.

 

Milloin voin kirjautua sisään uuteen Habbo 2020-asiakasohjelmaan?

Habbo 2020:n ensimmäinen versio on suunnitteilla julkaistavaksi myöhemmin tänä vuonna. Emme voi kuitenkaan vielä antaa sen tarkkaa julkaisupäivää.

 

Miksi osa toiminnoista ja tavaroista puuttuu?

Habbo 2020 ei ole vielä lähellekään valmis. Aikarajoitusten vuoksi meidän on tullut priorisoida tietyt toiminnot ennen toisia, pitääkseemme huolta siitä, että Habbo on valmis pelattavaksi ennen kuin Flash lakkautetaan isoimmista selaimista myöhemmin tänä vuonna. Pyydämme malttia käyttäjiltämme, sillä pelin kehitys tulee jatkumaan vielä useita kuukausia, jolloin lisäämme siihen niin useita toimintoja - uusia ja vanhoja - kuin mahdollista.

 

Mitä vaihtamiselle käy?

Habbo 2020 antoi meille täydellisen mahdollisuuden tehdä pelistä epämiellyttävämmän ympäristön hakkereille ja huijareille lisäämällä kalliiden tuotteiden verotusta, mutta myös tehdä siitä hauskemman ja reilumman version uusille Habboille. Vaihtaminen tulee tapahtumaan ainoastaan Kirpparin kautta Habbo 2020:ssä. Yksityinen vaihto, eli vaihto tietyn kaverilistallasi olevan Habbon kanssa, ei ole vielä saatavilla, mutta se otetaan käyttöön tulevaisuudessa.

 

Koska vaihtaminen tapahtuu nyt Kirpparin kautta, meidän tulee olemaan mahdollista kehittää sitä ja lisätä siihen ominaisuuksia paljon helpommin kuin ennen. Muistathan jakaa ehdotuksesi tulevista parannuksista Kirppariin Twitterissämme, #Habbo2020 käyttäen! 

 

 

Milloin yksityiset vaihdot tullaan ottamaan käyttöön?

 

Pyrimme julkaisemaan toiminnon mahdollisimman pian. Arvioimme pystyvämme siihen ennen kesää 2021, mutta valitettavasti emme pysty varmistamaan sitä vielä.

 

Tulenko pystymään vaihtamaan kenen tahansa kanssa yksityisesti, kun toiminto julkaistaan?

Et. Tulet pystymään vaihtamaan vain niiden Habbojen kanssa, jotka ovat kaverilistallasi. Jos haluat vaihtaa julkisesti, eli kaupata kamaasi kenelle vain, voit laittaa sen myyntiin Kirpparilla.

 

 

Vaihdon uusien muutosten myötä, miten voin ottaa vastaan kamoja, joita joku haluaa antaa minulle ilmaiseksi?

 

Uuden vaihtojärjestelmän myötä, et tule voimaan ottaa vastaan kamoja ilmaiseksi. Kun yksityinen vaihto tullaan ottamaan käyttöön, tulet voimaan vastaanottaa kaverilistallasi olevilta Habboilta kamoja, mutta sinun pitää antaa ainakin muutama kolikko niitä vastaan.

 

Ymmärrämme nykyisen vaihtojärjestelmämme merkityksen fanisivu- ja roolipeliaktiviiteteille, joten etsimme parhaillemme parasta ratkaisua pitääksemme yllä ja parantaaksemme yhteisön tapahtumia Habbo 2020:ssä.

 

Miksi betatestaajat sanovat, että huoneiden lataamisessa kestää kauan?

Huoneiden latauksen kestoaika on vielä kaukana optimaalisesta. Kehittäjämme työskentelevät parhaillaan saadakseen sen lähemmäksi sitä ensimmäiseen julkaisuun.

 

Miksi Habbon käyttöliittymää ja ulkonäköä on muutettu?

Habbon uudelleen rakentaminen Unityyn on antanut meille mahdollisuuden parantaa sen käyttöominaisuuksia sekä mobiili- että tietokoneversiossa. Ymmärrämme täysin, että muutokset voivat tuntua oidoilta ja että monet Habbot pitävät vanhasta ulkonäöstä enemmän. Pidämme kuitenkin, että tekemämme muutokset ovat hyväksi pelin jatkuvuudelle. 

 

Otathan huomioon, että Habbon kehitystyötä tullaan jatkamaan ja kuuntelemme Habbojen mielipiteitä käyttöliittymään ja pelin ulkonäköön liittyen. Täggaa meidät Twitterissä #Habbo2020 hashtagia käyttäen ja kerro mielipiteesi! 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk