Habbo 2020: Holvi

Mitä holvit ovat?

Kun saat kolikoita, joissakin tapauksissa ne menevät holviisi rahapussisi sijasta. Voit nostaa kolikoita holvistasi milloin vain tai poistaa sen lukituksen pysyvästä (jatka lukemista). 

 

Se, mihin kolikkosi menevät riippuu siitä, miten saat ne:

 

  • Oikeaa rahaa vastaan ostetut kolikot ja lunastuskoodit eivät ikinä mene holviisi.
  • Ansaitut ja palkinnoksi saadut kolikot - esim. hahmon tasoetenemisestä tai saavutuspalkinnoista - talletetaan aina Holviin. Ne näkyvät ja voidaan kerätä kuitenkin Ansiot-ikkunaltasi ensin, jotta tietäisit tasan tarkkaan, mitä tulet saamaan.
  • Muissa tapauksissa: kolikot menevät yleensä ottaen rahapussiisi, paitsi jos sinulla olevien kolikoiden kokonaismäärä (johon lasketaan sekä holvissa, että rahapussissa olevat kolikot) ylittää 500 kolikkoa, sen yli menevät kolikot menevät suoraan holviisi. Tämä ei koske rahapussissasi jo olevia kolikoita, vaikka niiden määrä menisi yli edellä mainitun rajan.
  • Holvista nostamasi kolikot menevät rahapussiisi pysyvästi.

 

500 kolikon raja tarkastetaan ja siitä yli menevät kolikot siirretään holviin, kun ne ovat menossa rahapussiin, ei silloin, kun ansaitset avoimia ansioita.

 

Miten nostan kolikoita holvista?

Avaa ansiot-näkymä ja klikkaa nostaaksesi kolikkosi holvistasi. Voit nostaa vain holvissasi olevan kokonaissumman, et tiettyä määrää. Huom.: Nostaessasi kolikoita holvista, sinua verotetaan; verotuksen summa riippuu siitä, kuinka paljon kolikoita sinulla oli holvissasi.

 

Kuten edellä jo mainitsimmekin, holvista nostamasi kolikot eivät voi enää siirtyä takaisin sinne, huolimatta siitä, kuinka paljon kolikoita sinulla olisi.

 

Miten käy hahmoillani jo oleville kolikoille?

Emme tule koskemaan ennen holveja hankittuihin kolikoihin - voit tehdä niillä mitä ikinä haluat. Kaikki Habbo 2020:n julkaisun jälkeen ostetut kolikot (ja muut valuutat) menevät ansiot-osioosi.

 

Miten poistan holvini lukituksen?

Kun ostat kerralla tarpeeksi suuren määrän kolikoita oikeaa rahaa vastaan, holvisi lukitus poistetaan automaattisesti. Tarjoukset, joihin sisältyy taattu holvin lukituksen poisto, on merkattu lukituksen poisto-kuvakkeella verkkosivullamme ja pelinsisäisessä kaupassamme. Kun poistat lukituksen, kaikki holvin kolikot voidaan nostaa, eikä siitä veroteta. Kaikki kolikot, jotka ostat siitä lähtien menevät rahapussiisi, eivätkä holviisi.

 

Voinko poistaa holvini lukituksen ilman, että minun tarvitsisi käyttää siihen oikeaa rahaa?

Et voi. Alla luettelemme syyt, miksi Habbojen tulee käyttää oikeaa rahaa lukituksen poistoon.

 

Miksi otimme holvit käyttöön?

  • Holvit mahdollistavat helpommat kolikkolahjoitukset, ilman, että meidän tarvitsisi huolehtia rinnakkaistileistä yms.
  • Pitääkseemme Habbon talouden vilkkaampana, kannustamalla Habboja käyttämään kolikkonsa, eikä hamstraamaan niitä.
  • Rajoitamme niillä epäilyttäviin kolikkosiirtoihin liittyviä etuja.

 

Vanha asiakasohjelma

Huom.: Koska holviitoiminto ei ole saatavilla vanhassa Flash-versiossamme, et voi nostaa holvista käyttäessäsi sitä. Löydät holvisi Habbo 2020-asiakasohjelmasta.

 

 

PÄIVITYS 27.10:

 

Tulevatko kolesetit menemään holviini vai rahapussiini?

 

Jos poistat holvisi lukituksen, koleseteistä ansaitut kolikot tulevat menemään rahapussiisi. Jos sen lukitusta ei olla vielä poistettu, kolikot voivat mennä holviisi, riippuen siitä, kuinka paljon sinulla on kolikkoja yhteensä rahapussissasi ja holvissasi. Tsekkaa yllä oleva UKK:mme selvittääksesi holvin lukitukseen liittyvät rajoitukset.

 

Otathan huomioon, että kolesettien vaihdosta ansaitut kolikot tulevat menemään ansiot-ikkunan Kirppariosioon. 

 

 

Paljonko holvin lukituksen poisto tulee maksamaan?

 

Hintaa ei ole vielä lukittu. Voimme kuitenkin jo sanoa, että ostot, jotka ovat tarpeeksi suurisummaisia holvin lukituksen lopulliseen poistoon, tullaan merkkaamaan omalla, niille tarkoitetulla kuvakkeella.

 

PÄIVITYS 15.3.2022

Poistaaksesi Holvin lukituksen, sinun tulee ostaa vähintään 50 kolikkoa oikealla rahalla. Huom.: Erikoistarjouksia ei lasketa.

 

 

 

 

PÄIVITYS 16.11.2020:

 

Menevätkö kolikot, jotka saan Kirpparimyynneistä holviini?

 

Kirpparimyynneistä ansaitut kolikot menevät ansiot-ikkunalta holviisi, jos se on lukittu ja sinulla on yhteensä yli 500 kolikkoa holvissasi ja rahapussissasi. Jos et halua poistaa holvisi lukitusta, voit välttää kirppariansioiden sinne menemistä pitämällä kolikoidesi yhteissumman alle 500:ssa. (Otathan huomioon, että kaikki kolikot, jotka menevät yli 500 kolikon yhteyssumman menevät holviin.

 

Jos holvisi lukitus on poistettu, Kirpparimyyntiansiot menevät AINA rahapussiisi, ansiot-ikkunallasi.

 

 

Menevätkö kolikot, jotka saan HC-maksupäivänä holviini?

 

Kuten Kirppariansiot, ne menevät holviisi ainoastaan, jos kolikoiden yhteissumma rahapussissasi ja holvissasi ylittää 500 kolikkoa, etkä ole poistanut holvisi lukitusta.

 

Poistamalla holvisi lukituksen pidät huolta siitä, että HC-maksupäiväansiosi menevät rahapussiisi.

 

Mihin koleseteistä saadut kolikot menevät?

 

Jos vaihdat huoneessasi olevan kolesetin kolikoiksi, niitä tullaan käsittelemään samalla tavalla kuin Kirppari- ja HC-maksupäiväansioita. Ainoa eroavaisuus on se, etteivät kolikot mene ensin ansiot-ikkunallesi.

 

Se, menevätkö ne holviisi vai rahapussiisi, riippuu siitä a) onko sinulla yli 500 kolikkoa holvissasi ja rahapussissasi ja b) oletko poistanut holvisi lukituksen.

 

 

 

PÄIVITYS 15.1.21:

 

Paljonko holvin lukituksen poistaminen maksaa?

 

Poistaaksesi holvin lukitus, sinun tulee ostaa ainakin 50 kolikkoa oikeaa rahaa vastaan.

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk