Habbo 2020: Kassakaapit

Mitä kassakaapit ovat?

Kun saat kolikoita, joissakin tapauksissa ne menevät kassakaappiisi rahapussisi sijasta. Voit nostaa kolikoita kassakaapistasi milloin vain tai poistaa sen lukituksen pysyvästä (jatka lukemista). 

 

Se, mihin kolikkosi menevät riippuu siitä, miten saat ne:

 

  • Oikeaa rahaa vastaan ostetut kolikot ja lunastuskoodit eivät ikinä mene kassakaappiisi.
  • Hahmon tasoetenemis- ja saavutuspalkinnot menevät aina kassakaappiin, mutta ne näkyvät ja ovat kerättävissä ansiot-ikkunalta, jotta näkisit, mitä tulet saamaan.
  • Muissa tapauksissa: kolikot menevät yleensä ottaen rahapussiisi, paitsi jos sinulla olevien kolikoiden kokonaismäärä (johon lasketaan sekä kassakaapissa, että rahapussissa olevat kolikot) ylittää 500 kolikkoa, sen yli menevät kolikot menevät suoraan kassakaappiisi. Tämä ei koske rahapussissasi jo olevia kolikoita, vaikka niiden määrä menisi yli edellä mainitun rajan.
  • Kassakaapista nostamasi kolikot menevät rahapussiisi pysyvästi.

 

500 kolikon raja tarkastetaan ja siitä yli menevät kolikot siirretään kassakaappiin, kun ne ovat menossa rahapussiin, ei silloin, kun ansaitset avoimia ansioita.

 

Miten nostan kolikoita kassakaapista?

Avaa ansiot-näkymä ja klikkaa nostaaksesi kolikkosi kassakaapistasi. Voit nostaa vain kassakaapissasi olevan kokonaissumman, et tiettyä määrää. Huom.: Nostaessasi kolikoita kassakaapista, sinua verotetaan; verotuksen summa riippuu siitä, kuinka paljon kolikoita sinulla oli kassakaapissasi.

 

Kuten edellä jo mainitsimmekin, kassakaapista nostamasi kolikot eivät voi enää siirtyä takaisin sinne, huolimatta siitä, kuinka paljon kolikoita sinulla olisi.

 

Miten käy hahmoillani jo oleville kolikoille?

Emme tule koskemaan ennen kassakaappeja hankittuihin kolikoihin - voit tehdä niillä mitä ikinä haluat. Kaikki Habbo 2020:n julkaisun jälkeen ostetut kolikot (ja muut valuutat) menevät ansiot-osioosi.

 

Miten poistan kassakaappini lukituksen?

Kun ostat kerralla tarpeeksi suuren määrän kolikoita oikeaa rahaa vastaan, kassakaappisi lukitus poistetaan automaattisesti. Tarjoukset, joihin sisältyy taattu kassakaapin lukituksen poisto, on merkattu lukituksen poisto-kuvakkeella verkkosivullamme ja pelinsisäisessä kaupassamme. Kun poistat lukituksen, kaikki kassakaapin kolikot voidaan nostaa, eikä siitä veroteta. Kaikki kolikot, jotka ostat siitä lähtien menevät rahapussiisi, eivätkä kassakaappiisi.

 

Voinko poistaa kassakaappini lukituksen ilman, että minun tarvitsisi käyttää siihen oikeaa rahaa?

Et voi. Alla luettelemme syyt, miksi Habbojen tulee käyttää oikeaa rahaa lukituksen poistoon.

 

Miksi otimme kassakaapit käyttöön?

  • Kassakaapit mahdollistavat helpommat kolikkolahjoitukset, ilman, että meidän tarvitsisi huolehtia rinnakkaistileistä yms.
  • Pitääkseemme Habbon talouden vilkkaampana, kannustamalla Habboja käyttämään kolikkonsa, eikä hamstraamaan niitä.
  • Rajoitamme niillä epäilyttäviin kolikkosiirtoihin liittyviä etuja.

 

Vanha asiakasohjelma

Huom.: Koska kassakaappitoiminto ei ole saatavilla vanhassa Flash-versiossamme, et voi nostaa kassakaapista käyttäessäsi sitä. Löydät kassakaappisi Habbo 2020-asiakasohjelmasta.

 

 

PÄIVITYS 27.10:

 

Tulevatko kolesetit menemään kassakaappiini vai rahapussiini?

 

Joa poistat kassakaappisi lukituksen, koleseteistä ansaitut kolikot tulevat menemään rahapussiisi. Jos sen lukitusta ei olla vielä poistettu, kolikot voivat mennä kassakaappiisi, riippuen siitä, kuinka paljon sinulla on kolikkoja yhteensä rahapussissasi ja kassakaapissasi. Tsekkaa yllä oleva UKK:mme selvittääksesi kassakaapin lukitukseen liittyvät rajoitukset.

 

Otathan huomioon, että kolesettien vaihdosta ansaitut kolikot tulevat menemään ansiot-ikkunan Kirppariosioon. 

 

Paljonko kassakaapin lukituksen poisto tulee maksamaan?

 

Hintaa ei ole vielä lukittu. Voimme kuitenkin jo sanoa, että ostot, jotka ovat tarpeeksi suurisummaisia kassakaapin lukituksen lopulliseen poistoon, tullaan merkkaamaan omalla, niille tarkoitetulla kuvakkeella.

 

 

 

 

PÄIVITYS 16.11.2020:

 

Menevätkö kolikot, jotka saan Kirpparimyynneistä kassakaappiini?

 

Kirpparimyynneistä ansaitut kolikot menevät ansiot-ikkunalta kassakaappiisi, jos se on lukittu ja sinulla on yhteensä yli 500 kolikkoa kassakaapissasi ja rahapussissasi. Jos et halua poistaa kassakaappisi lukitusta, voit välttää kirppariansioiden sinne menemistä pitämällä kolikoidesi yhteissumman alle 500:ssa. (Otathan huomioon, että kaikki kolikot, jotka menevät yli 500 kolikon yhteyssumman menevät kassakaappiin.

 

Jos kassakaappisi lukitus on poistettu, Kirpparimyyntiansiot menevät AINA rahapussiisi, ansiot-ikkunallasi.

 

 

Menevätkö kolikot, jotka saan HC-maksupäivänä kassakaappiini?

 

Kuten Kirppariansiot, ne menevät kassakaappiisi ainoastaan, jos kolikoiden yhteissumma rahapussissasi ja kassakaapissasi ylittää 500 kolikkoa, etkä ole poistanut kassakaappisi lukitusta.

 

Poistamalla kassakaappisi lukituksen pidät huolta siitä, että HC-maksupäiväansiosi menevät rahapussiisi.

 

Mihin koleseteistä saadut kolikot menevät?

 

Jos vaihdat huoneessasi olevan kolesetin kolikoiksi, niitä tullaan käsittelemään samalla tavalla kuin Kirppari- ja HC-maksupäiväansioita. Ainoa eroavaisuus on se, etteivät kolikot mene ensin ansiot-ikkunallesi.

 

Se, menevätkö ne kassakaappiisi vai rahapussiisi, riippuu siitä a) onko sinulla yli 500 kolikkoa kassakaapissasi ja rahapussissasi ja b) oletko poistanut kassakaappisi lukituksen.

 

 

 

PÄIVITYS 15.1.21:

 

Paljonko kassakaapin lukituksen poistaminen maksaa?

 

Poistaaksesi kassakaapin lukitus, sinun tulee ostaa ainakin 50 kolikkoa oikeaa rahaa vastaan.

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk