Miten AIR-asiakasohjelman ladattavaa versiota käytetään?

Mikä on AIR-asiakasohjelman ladattava versio ja miksi loitte sen?

Adobe poisti Flashin saatavuuden vuoden 2020 lopussa. Tämän vuoksi meidän tuli ottaa Habbon vanha Flash-versio pois käytöstä kuluvan vuoden tammikuussa. Habbon uusi Unity-asiakasohjelman avoin beta-testausvaihe julkaistiin joulukuussa 2020 sen korvaamiseksi. Koska Unity-asiakasohjelma ei ole selvästi vielä valmis tai tyydyttävässä vaiheessa Sulakkeelle, eikä Habbo-yhteisölle, olemme päättäneet uudelleenjulkaista Flash-asiakasohjelman erillisen AIR-sovelluksen, jota kutsumme ladattavaksi AIR-asiakasohjelmaksi. Ladattavan AIR:n myötä, Habbot pääsevät jälleen käsiksi tuttuihin toimintoihin, samalla kun kehittäjämme työskentelevät parantaakseen Unity-asiakasohjelmaa. Kun asennat AIR-asiakasohjelman Habbon verkkosivulta, voit käyttää sitä pelataksesi Habboa, aivan kuten uudella Unity-alustalla. Unity-versio tulee olemaan saatavilla samaan aikaan.

Voinko käyttää sekä ladattavaa AIR:ia, että Unity-asiakasohjelmaa?

Kyllä voit. Samaan tapaan kuin viime vuoden lopulla julkaisemamme avoin beta, voit valita kumpaa asiakasohjelmaa käytät pelataksesi Habboa.

Miten lataan ja asennan sen?

Sekä MacOS- että Windows-käyttäjien tulee painaa kotisivun keltaista nappia asentaakseen asiakasohjelma:

Sitten sinun tulee valita, haluatko asentaa sen MacOS- vai Windows-versiona:

Windows:

• Kun olet ladannut laukaisimen, kaksoisklikkaa sitä aloittaaksesi asentaminen.
  • Sinulta kysytään, haluatko antaa sovellukselle luvan tehdä muutoksia laitteeseesi. Klikkaa 'kyllä'.

TÄRKEÄÄ: Koska tämä on ensimmäinen kerta, kun julkaisemme asennustiedostoja, Windows Smartscreen tulee luultavasti ilmoittamaan siitä. Sinun tulee antaa lupa asennukseen.

MacOS:

• Kun olet ladannut tiedoston, sinun tulee purkaa tiedoston pakkaus.
  • Avataksesi ja asentaaksesi se, sinun tulee mennä Turvallisuus- ja yksityisyysasetuksiin ja manuaalisesti hyväksyä sen käyttö. (Kun yrität avata sen, sinun tulisi nähdä selvästi mistä osasta Turvallisuus- ja yksityisyysasetuksia hyväksyä se.)

Miten käytän sitä pelatakseni Habboa?

Windows:

Kun olet asentanut asiakasohjelman tietokoneellesi, sinun tulee klikata 'Käynnistä ja kirjaudu sisään' Habbon verkkosivulta. Näin käynnistät asiakasohjelman (voi olla, että sinun tulee varmistaa, että haluat käynnistää sen).

MacOS:

MacOS-käyttäjien sisäänkirjautuminen Habboon on hieman monimutkaisempaa.

Kun olet asentanut asiakasohjelman tietokoneellesi, avaa se. Sinulta pyydetään 'SSO-tickettiä':

Tällä tarkoitetaan koodia, jonka saat verkkosivultamme keltaista nappia painaessasi. (HUOM.: oheisen kuvankaappauksen koodi on piilotettu osittain.)

Kun olet syöttänyt koodin kenttään, pääset tilillesi.

HUOM.: Sinun tulee kopioida koodi joka kerta, kun kirjaudut sisään Habboon MacOS-laitetta käyttäen.

Kuinka vaihdan hahmolta toiselle?

Unity-asiakasohjelmaa käyttäen pystyt vaihtamaan hahmoa hahmon valintaruudulta pelin sisältä, kuten ennenkin.

Flash-asiakasohjelman ladattavassa AIR-versiossa voit vaihtaa hahmoa Habbon verkkosivun asetussivulta, aina kun käynnistät sen, kuten vanhassa selaimella käytettävässä Flash-asiakasohjelmassa.