Habbon avoin beta

 

Mikä on avoin beta ja miksi otimme sen käyttöön?

Habbon Unity-versio ei ole vielä valmis – siihen on vielä lisättävä paljon vanhoja ja uusia toimintoja. Lisäämme edelleen puuttuvia toimintoja, mutta toivomme yhteisömme jatkavan Unity-asiakasohjelman testaamista, saadaksemme palautetta niistä.

 

Kuinka kauan testaus kestää?

Emme osaa vielä sanoa.

 

 

Miksi osa toiminnoista ja tavaroista puuttuu?

Uusi asiakasohjelma ei ole vielä lähellekään valmis. Aikarajoitusten vuoksi meidän on tullut priorisoida tietyt toiminnot ennen toisia, pitääkseemme huolta siitä, että Habbo on valmis pelattavaksi ennen kuin Flash lakkautetaan isoimmista selaimista. Pyydämme malttia käyttäjiltämme, sillä pelin kehitys tulee jatkumaan vielä useita kuukausia, jolloin lisäämme siihen niin useita toimintoja - uusia ja vanhoja - kuin mahdollista.

 

Mitä vaihtamiselle käy?

Habbo 2020 antoi meille täydellisen mahdollisuuden tehdä pelistä epämiellyttävämmän ympäristön hakkereille ja huijareille lisäämällä kalliiden tuotteiden verotusta, mutta myös tehdä siitä hauskemman ja reilumman version uusille Habboille. Vaihtaminen tulee tapahtumaan ainoastaan Kirpparin kautta Habbo 2020:ssä. Yksityinen vaihto, eli vaihto tietyn kaverilistallasi olevan Habbon kanssa, ei ole vielä saatavilla, mutta se otetaan käyttöön tulevaisuudessa.

 

Koska vaihtaminen tapahtuu nyt Kirpparin kautta, meidän tulee olemaan mahdollista kehittää sitä ja lisätä siihen ominaisuuksia paljon helpommin kuin ennen.

 

 

Milloin yksityiset vaihdot tullaan ottamaan käyttöön?

 

Pyrimme julkaisemaan toiminnon mahdollisimman pian. Arvioimme pystyvämme siihen ennen kesää 2021, mutta valitettavasti emme pysty varmistamaan sitä vielä.

 

Tulenko pystymään vaihtamaan kenen tahansa kanssa yksityisesti, kun toiminto julkaistaan?

Et. Tulet pystymään vaihtamaan vain niiden Habbojen kanssa, jotka ovat kaverilistallasi. Jos haluat vaihtaa julkisesti, eli kaupata kamaasi kenelle vain, voit laittaa sen myyntiin Kirpparilla.

 

 

Vaihdon uusien muutosten myötä, miten voin ottaa vastaan kamoja, joita joku haluaa antaa minulle ilmaiseksi?

 

Uuden vaihtojärjestelmän myötä, et tule voimaan ottaa vastaan kamoja ilmaiseksi. Kun yksityinen vaihto tullaan ottamaan käyttöön, tulet voimaan vastaanottaa kaverilistallasi olevilta Habboilta kamoja, mutta sinun pitää antaa ainakin muutama kolikko niitä vastaan.

 

Ymmärrämme nykyisen vaihtojärjestelmämme merkityksen fanisivu- ja roolipeliaktiviiteteille, joten etsimme parhaillemme parasta ratkaisua pitääksemme yllä ja parantaaksemme yhteisön tapahtumia Habbo 2020:ssä.

 

Miksi huoneiden lataamisessa kestää kauan?

Huoneiden latauksen kestoaika on vielä kaukana optimaalisesta. Kehittäjämme työskentelevät parhaillaan saadakseen sen lähemmäksi sitä ensimmäiseen julkaisuun.

 

Miksi Habbon käyttöliittymää ja ulkonäköä on muutettu?

Habbon uudelleen rakentaminen Unityyn on antanut meille mahdollisuuden parantaa sen käyttöominaisuuksia sekä mobiili- että tietokoneversiossa. Ymmärrämme täysin, että muutokset voivat tuntua oidoilta ja että monet Habbot pitävät vanhasta ulkonäöstä enemmän. Pidämme kuitenkin, että tekemämme muutokset ovat hyväksi pelin jatkuvuudelle. 

 

Otathan huomioon, että Habbon kehitystyötä tullaan jatkamaan ja kuuntelemme Habbojen mielipiteitä käyttöliittymään ja pelin ulkonäköön liittyen. 

 

 

 

Miksi huoneiden linkit eivät enää toimi Habbon ulkopuolella?

 

Ulkopuoliset huoneiden URL-linkit eivät toimi tällä hetkellä, eivätkä ne tule toimimaan Habbon uudessa versiossa. Aiomme kuitenkin antaa kaikille Habboille mahdollisuuden käyttää keskustelukäskyä, jolla voi liikkua huoneesta toiseen. Käyttääksesi käskyä, sinun tulee tietää huoneen id. Emme osaa vielä sanoa, milloin käsky tulee koko Habbokansan saataville. Tulemme päivittämään hotellia asian suhteen mahdollisimman pian!

 

Miksi osa saavutuksistani on muuttunut?

 

Osaa Habbon saavutuksista ollaan muuttamassa – joihinkin niistä lisätään tasoja, osa niistä tullaan arkistoimaan ja osa vanhimmista tullaan poistamaan. 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö
Palvelun toteuttaa Zendesk